Antena Meniu Search
x

Doi morţi şi 10 răniţi, după ce o femeie de 45 de ani a înjunghiat mai multe persoane într-o şcoală din China. Atacatoarea a fost prinsă

Două persoane au fost ucise şi alte zece rănite în urma unui atac cu cuţitul produs luni la orele prânzului la o şcoală primară din oraşul Guixi din provincia Jiangxi, în estul Chinei, au anunţat autorităţile locale citate de Xinhua.

de Redactia Observator

la 20.05.2024 , 14:54

O parte dintre victime au încercat să o oprească pe agresoare
O parte dintre victime au încercat să o oprească pe agresoare - X

Dintre cei zece răniţi, şase au suferit leziuni uşoare în timp ce încercau să oprească atacul, au menţionat responsabili locali cu siguranţa publică. Nu a fost stabilit dacă printre victime se numără și copii.

Poliţia a reţinut un suspect, o femeie în vârstă de 45 de ani prezentată sub numele Pan, şi a lansat o anchetă pentru a stabili circumstanţele atacului.

Părinții de la școală au descris șocul și teama pe care le-au simțit la aflarea veștii că atacul a avut loc: „Am primit vestea la prânz și am fost foarte șocată", a declarat unul dintre ei pentru BBC, sub rezerva anonimatului. "Copilul meu este în clasa a cincea și este foarte mic și a ajuns în siguranță acasă, dar școala nu ne-a informat despre nimic și a ținut totul ascuns. Mă întorc pentru a-mi consola copilul și pentru a afla ce s-a întâmplat cu exactitate".

Articolul continuă după reclamă

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Călătoriți cu trenul pe caniculă?
Observator » Stiri externe » Doi morţi şi 10 răniţi, după ce o femeie de 45 de ani a înjunghiat mai multe persoane într-o şcoală din China. Atacatoarea a fost prinsă