Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Opt localităţi din Vrancea, fără apă potabilă mai multe ore. Un muncitor a spart magistrala de apă în timpul lucrărilor pe autostrada A7

Un incident produs în această dimineaţă pe şantierul autostrăzii Moldovei a lăsat fără apă curentă mai multe localităţi din Vrancea. Din primele informaţii, muncitorii care lucrează la autostrada A7 au spart o magistrala de apă. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 20.05.2024 , 13:49

Avaria s-a produs în această dimineaţă în jurul ore 8. Unul dintre muncitorii care executau lucrări  pe şantierul unde se construieşte autostrada A7 a lovit în mod accidental magistrala de apă care alimentează sud-estul judeţului. A fost imediat anunţată compania de utilităţi publice Focşani, iar în jurul orei 8 şi 45 de minute a fost sistată alimentarea cu apă potabilă în 8 localităţi din zona respectivă.

Cât vor dura lucrările

Se lucrează şi în acest moment la remedierea situaţiei, se estimează că lucrările pentru repararea avariei vor dura cel puţin 6 ore, dar la lăsarea serii ar trebui ca oamenii din aceste localităţi avariate să aibă din nou apă potabilă.

Vezi și

"În urma unei avarii produse la magistrala de alimentare cu apă a zonei de sud - est a judeţului, de către executantul lucrărilor de construcţie a autostrăzii A7, a fost necesară întreruperea furnizării serviciului începând cu ora 08,45, pentru toţi utilizatorii din localităţile Milcovul, Gologanu, Răstoaca, Tătăranu, Vulturu, Călieni, Năneşti şi Măicăneşti", a precizat furnizorul de apă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » Opt localităţi din Vrancea, fără apă potabilă mai multe ore. Un muncitor a spart magistrala de apă în timpul lucrărilor pe autostrada A7