Antena Meniu Search
x

Video O tânără româncă s-a aruncat de la etaj în Spania, sub ochii fetiței sale. Copila ar fi încercat să-şi salveze mama şi să o tragă de la geam

Tragedie în Spania unde o româncă de 32 de ani a sărit de la etaj, în timp ce se afla în apartament cu cei doi copii ai săi, pe care-i creştea singură - un băiat de 8 ani şi o fetiţă cu patru ani mai mare. Vă avertizăm că urmează informaţii cu puternic impact emoţional. Copila ar fi încercat să o salveze şi să o tragă de la geam, însă nu a reuşit. Mama ei s-a aruncat în gol, iar impactul i-a fost fatal. 

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 20.05.2024 , 14:45

Nenorocirea s-a produs sâmbătă seară, în Pradejón, o comună din provincia La Rioja, Spania

Înainte de tragedie, se pare că femeia ar fi vorbit la telefon cu o persoană. Tocmai de aceea, autoritățile din Spania au ridicat dispozitivul, pentru a vedea cu exactitate care au fost motivele care au determinat-o pe tânără să comită acest gest.

Românca era plecată în Spania de aproximativ 15 ani

Vezi și

Potrivit autorităților, românca de 32 de ani era divorțată și își creștea singură cei doi copii. Mai mult, se pare că făcea parte dintr-un sistem de protecție pentru victimele violenței domestice.

În momentul de față, în Spania are loc o amplă anchetă, pentru a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat. Copiii femeii au fost preluați de autoritățile sociale de acolo. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 8 voturi
Întrebarea zilei
Credeţi că sunt pregătite autorităţile să facă faţă codului roșu de caniculă?
Observator » Stiri externe » O tânără româncă s-a aruncat de la etaj în Spania, sub ochii fetiței sale. Copila ar fi încercat să-şi salveze mama şi să o tragă de la geam