Antena Meniu Search
x

Un copil de 2 ani a murit după ce a fost spulberat de o mașină, în timp ce traversa cu bunica un bulevard din Slatina

Un copil de doi ani din Slatina a murit după ce o mașină l-a lovit în timp ce traversa pe trecerea de pietoni împreună cu bunica lui. Accidentul a avut loc miercuri după-amiază, pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza din Slatina.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 14.10.2021, 11:06

Un copil de 2 ani a murit după ce a fost spulberat pe trecerea de pietoni, în Slatina. Bunica lui a fost și ea rănită
Un copil de 2 ani a murit după ce a fost spulberat pe trecerea de pietoni, în Slatina. Bunica lui a fost și ea rănită - Facebook.Info Trafic Slatina

Potrivit primelor informații, bunica și copilul ar fi fost acroșați pe trecerea de pietoni de o mașină la volanul căreia era un bărbat de 54 de ani din orașul Scornicești.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina, care, din primele verificări, au constatat faptul că în eveniment a fost implicat un autoturism, condus de un bărbat, de 54 de ani, din orașul Scornicești și doi pietoni, respectiv o femeie, de 60 de ani, din comuna Valea Mare și un minor, în vârstă de 2 ani, din municipiul Slatina. În urma evenimentului, copilul și femeia au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, a declarat IPJ Olt, la scurt timp după accident.

Din păcate, copilul a murit la câteva ore după accident.

”În cursul nopții trecute, la Spitalul Județean de Urgență Slatina, minorul, în vârstă de 2 ani, din păcate, a decedat. Femeia, în vârstă de 60 de ani, se află în continuare în unitatea spitalicească pentru acordarea de îngrijiri medicale”, anunță IPJ Olt, joi dimineață.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, fiind continuate cercetările.

Șoferul nu se afla sub influența alcoolului în momentul producerii accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Un copil de 2 ani a murit după ce a fost spulberat de o mașină, în timp ce traversa cu bunica un bulevard din Slatina