Antena Meniu Search
x

Bărbat de 87 de ani, lovit mortal de maşină în timp ce traversa o stradă din Arad

Un bărbat de 87 de ani a murit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce a fost lovit de o mașină pe o stradă din Arad. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

de Redactia Observator

la 18.05.2024 , 11:33

- Shutterstock

Accidentul a avut loc în jurul orei 22:05, pe strada Voinicilor, din Arad, spun polițiștii, care urmează să stabilească oate circumstanțe în care a avut loc evenimentul rutier.

Şoferul, un tânăr de 26 de ani

Primele date arată că un tânăr de 26 de ani, din Vladimirescu, în timp ce conducea mașina pe str. Voinicilor, dinspre str. Renașterii spre B-dul Nicolae Titulescu, a accidentat un bărbat angajat în traversarea străzii Voinicilor, în apropiere de intersecția cu str. Zalău.

Articolul continuă după reclamă

Victima a fost rănită grav, la fața locului fiind solicitate și echipaje SMURD, care au efectuat manevrele de resuscitare, fără succes, relatează Mediafax. Decesul a fost declarat după ora 23:00. În urma verificărilor, victima a fost identificată în persoana unui bărbat de 87 de ani, din Arad.

Testarea cu aparatele din dotare nu au indicat prezența alcoolului sau drogurilor în cazul șoferului. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Aţi fost nevoit să apelaţi la terapie, pentru copilul vostru, în adolescenţă?
Observator » Evenimente » Bărbat de 87 de ani, lovit mortal de maşină în timp ce traversa o stradă din Arad