Antena Meniu Search
x

Foto Accident pe bd. 1 Decembrie din Capitală. O maşină a lovit tramvaiul 19 şi a fost proiectată pe linia tramvaiului 40. Trafic restricţionat

Traficul tramvaielor este restricționat sâmbătă pe ambele sensuri după ce o mașină a lovit tramvaiul 19, iar din impact a fost proiectată în linia tramvaiului 40, la intersecția dintre bulevardul 1 Decembrie cu strada Șerban Ghiță, în Capitală.

de Redactia Observator

la 18.05.2024 , 14:20

Traficul tramvaielor, restricționat din cauza unui accident în Capitală

Potrivit Brigăzii Rutiere, accidentul s-a produs în jurul orei 10:25 la intersecția dintre bd. 1 Decembrie cu str. Șerban Ghiță.

Accident în Capitală, pe linia tramvaielor 19 şi 40

Șoferul unui autovehicul care circula pe bd. 1 Decembrie dinspre bd. Liviu Rebreanu către bd. Theodor Pallady a intrat în coliziune cu tramvaiul linei 19 ce se deplasa în aceeași direcție, iar din impact autovehiculul a fost proiectat în linia tramvaiului 40 care circula din sensul opus.

Articolul continuă după reclamă

În urma accidentului, două persoane, pasageri în mașină, au fost rănite, relatează Mediafax. Victimele au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Toți de conducătorii de vehicule au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind 0.

Se fac cercetări la fața locului în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul de circulație. Traficul tramvaielor este restricționat pe ambele sensuri de deplasare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Vi s-a părut exagerată reacţia publicului la momentul Babasha de la concertul Coldplay?
Observator » Evenimente » Accident pe bd. 1 Decembrie din Capitală. O maşină a lovit tramvaiul 19 şi a fost proiectată pe linia tramvaiului 40. Trafic restricţionat