Antena Meniu Search
x

Video Rareş Bogdan ar urma să fie audiat în dosarul Romarm: "Am fost avertizat că urmează o 'tocăniţă'"

Europarlamentarul Rareş Bogdan ar urma să fie audiat în dosarul Romarm, potrivit unor surse judiciare.

de Redactia Observator

la 31.03.2023, 20:23

Vezi și

Politicianul va da explicaţii în faţa procurorilor anticorupţie în calitate de martor, în legătură cu achiziţiile de materiale neconforme pentru fabricarea măştilor de protecţie în timpul pandemiei. Mai mult, numele său a fost vehiculat in presa şi în dosarul şpăgilor de la Aeroportul Otopeni pentru prelungirea contractelor de închiriere a spaţiilor comerciale.

În replică, Rareş Bogdan spune că nu are nicio legătură cu faptele anchetate de DNA în cele două dosare şi acuză că se încearcă compromiterea lui.  

"Am fost avertizat că urmează o tocăniţă pentru ca nu cumva să emit pretenţii la rotativă. Dacă se poate să stau pe o bancă în parc, la Bruxelles, cuminte, şi să vin acasă cât se poate de rar. Eu am înţeles că e un joc când intri în liga mare, în Champions League, începe să fie complicat. Nu mi-e teamă deloc. În schimb, mă deranjează extrem de rău că numele meu este agitat. Ieri, eram arestat. Numai eu şi Donald Trump eram arestaţi", a declarat Rareş Bogdan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Justitie » Rareş Bogdan ar urma să fie audiat în dosarul Romarm: "Am fost avertizat că urmează o 'tocăniţă'"