Antena Meniu Search
x

Video Mai mulți lideri PSD susţin retragerea lui Cîrstoiu, dar PNL se opune. "Au ei altul mai bun?"

Medicul Cătălin Cîrstoiu a fost la un pas să fie retras din cursa pentru Primăria Capitalei. PSD-iștii au vrut să schimbe candidatul, dar opoziţia a venit de unde nu se aşteptau. Liberalii au exclus orice variantă. Discuţiile aprinse au avut loc astăzi, cu doar o zi înainte să fie deschis Biroul Electoral pentru depunerea candidaturilor.

Marius Gîrlaşiu
de Marius Gîrlaşiu

la 15.04.2024, 21:53

Vezi și
  • Cătălin Cîrstoiu, candidat la primăria Capitalei: Din punctul meu de vedere m-am înscris într-o luptă, pentru o idee şi mergem înainte. Mai mult de atât nu am ce să vă spun.
  • Reporter: Deci excludeţi să fiţi retras?
  • Cătălin Cîrstoiu, candidat la primăria Capitalei: Din răspunsul meu evident că da.

Surse Observator spun că liderii Coaliției au analizat scenariul retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Capitală. Asta după ce sondajele recente au arătat că şeful de la Spitalul Universitar este pe locul trei, cu un scor sub 20%.

  • Rareș Bogdan, vicepreşedinte PNL: Nu a scăzut deloc, a crescut. 
  • Reporter: Nu există nicio şansă să fie retras domnul Cîrstoiu?
  • Rareș Bogdan, vicepreşedinte PNL: Dacă suntem oameni serioşi, nu! Cum adică? Dacă suntem oameni serioşi, îl susţinem să câştige alegerile. Au ei altul mai bun? Exclus să îl susținem pe Nicușor Dan.

Ideea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu ar fi fost susţinută în special de liderii PSD

Pe acelaşi subiect

Aceştia sunt nemulţumiţi de prestația slabă a acestuia, dar surse politice spun ca liberalii insistă ca medicul ortoped să rămână candidatul comun al Coaliției. Un alt scenariu vehiculat pe surse ar fi susţinerea lui Cristian Popescu Piedone, variantă exclusă categoric de liderii PNL. 

  • Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor: A spus corect Marcel Ciolacu, până la depunerea candidaturii şi domnul Piedone e momentan... Că nu e depusă candidatura.

Începând de marți și până pe 30 aprilie, partidele pot depune oficial listele de candidați pentru Primării, consilii locale și consilii județene.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Alegeri locale 2024 » Mai mulți lideri PSD susţin retragerea lui Cîrstoiu, dar PNL se opune. "Au ei altul mai bun?"