Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Rareş Bogdan ar urma să fie audiat în dosarul Romarm: "Am fost avertizat că urmează o 'tocăniţă'"

Europarlamentarul Rareş Bogdan ar urma să fie audiat în dosarul Romarm, potrivit unor surse judiciare.

De Redactia Observator la 31.03.2023, 20:23
Vezi și

Politicianul va da explicaţii în faţa procurorilor anticorupţie în calitate de martor, în legătură cu achiziţiile de materiale neconforme pentru fabricarea măştilor de protecţie în timpul pandemiei. Mai mult, numele său a fost vehiculat in presa şi în dosarul şpăgilor de la Aeroportul Otopeni pentru prelungirea contractelor de închiriere a spaţiilor comerciale.

În replică, Rareş Bogdan spune că nu are nicio legătură cu faptele anchetate de DNA în cele două dosare şi acuză că se încearcă compromiterea lui.  

"Am fost avertizat că urmează o tocăniţă pentru ca nu cumva să emit pretenţii la rotativă. Dacă se poate să stau pe o bancă în parc, la Bruxelles, cuminte, şi să vin acasă cât se poate de rar. Eu am înţeles că e un joc când intri în liga mare, în Champions League, începe să fie complicat. Nu mi-e teamă deloc. În schimb, mă deranjează extrem de rău că numele meu este agitat. Ieri, eram arestat. Numai eu şi Donald Trump eram arestaţi", a declarat Rareş Bogdan.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Justitie » Rareş Bogdan ar urma să fie audiat în dosarul Romarm: "Am fost avertizat că urmează o 'tocăniţă'"