Antena Meniu Search
x

Plaja din Italia pe care oamenii se pot căsători dezbrăcați. Motivul din spatele deciziei care a stârnit glume printre localnici

Pentru oamenii care doresc să comunice cu natura, Sardinia este deja unul dintre cele mai bune locuri din Europa pentru a face acest lucru. Și acum există posibilitatea de a vă apropia și mai mult, asta pentru că primarul a aprobat o lege prin care oamenii se pot căsători pe o plajă pentru nudiști de pe insulă.

de Redactia Observator

la 07.05.2024, 10:25

Plaja din Italia pe care oamenii se pot căsători dezbrăcați. Motivul din spatele deciziei care a stârnit glume printre localnici
Plaja din Italia pe care oamenii se pot căsători dezbrăcați. Motivul din spatele deciziei care a stârnit glume printre localnici - Profimedia

Plaja Is Benas, la jumătatea coastei de vest a Sardiniei, pare să devină o destinație pentru nunți naturiste, după ce autoritățile locale au ales să lase cuplurile să-și spună jurămintele acolo. Luigi Tedeschi, primarul orașului San Vero Milis, cel mai apropiat oraș, a declarat că autoritățile au înțeles ideea când un cuplu de germani le-a scris pentru a întreba dacă ar fi posibil să se căsătorească pe plaja de nudiști, potrivit CNN.

Căsătorie pe plajele de nudiști

Deși mulți oameni consiferă hilară ideea, primarul orașului, care a avut ideea inițială de a desemna o parte din nudistul de pe plajă, a spus că motivul pentru care a luat o astfel de decizie este unul mult mai serios. 

„Cred că trăim într-un moment delicat pentru libertatea oamenilor, cu mișcările naționaliste din Europa. Oamenii protestează și sunt arestați de poliție sau sunt intimidați. Așa că cred că trebuie să facem lucruri pentru a arăta că oamenii sunt liberi. Majoritatea oamenilor vor libertate, nu un regim”, a declarat primarul.

Pe acelaşi subiect

Primarul spune, de asemenea, că deși decizia a stârnit câteva glume în rândul italienilor, oamenii au răspuns pozitiv și nu s-au arătat deranjați. 

„Nuditatea nu are nimic de-a face cu sexul. Este o filozofie a vieții și este legată de natură”, a adăugat el. 

Scopul este de a crea o rețea de plaje naturiste în toată Sardinia, a spus Tedeschi. Ideea este de a crește turismul în mod durabil.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Mapamond » Plaja din Italia pe care oamenii se pot căsători dezbrăcați. Motivul din spatele deciziei care a stârnit glume printre localnici