Antena Meniu Search
x

Foto Adriana, găsită moartă lângă școală, la trei zile de la dispariție, în SUA. Ce le-a mărturisit părinților înainte să-și dea ultima suflare

Adriana Davidson, în vârstă de 15 ani, din Michigan, SUA, a fost dată dispărută acum trei zile, iar familia era disperată să o găsească. După multe căutări, adolescenta a fost găsită fără viață. Trupul neînsuflețit al adolescentei dispărute a fost găsit lângă terenurile de sport de la liceul Pioneer, a confirmat poliția din SUA. Autoritățile spun că nu există "indicii de crimă".

de Cristina Cruceru

la 31.01.2023, 17:29

Adriana, găsită moartă lângă școală, la trei zile de la dispariție
Adriana, găsită moartă lângă școală, la trei zile de la dispariție - Facebook

Tatăl ei, John Davidson, a fost șocat de veste morții fiicei lui și a mărturisit că: "Nu sunt sigur ce voi face de aici înainte". Adriana a fost dată dispărută, vineri, după ce nu s-a mai întors acasă de la școală, iar prietenii nu au mai văzut-o din jurul orei 11 dimineața. Iar luni, fratele ei, Anthony Lopez, a distribuit un videoclip sfâșietor în care a povestit că trupul surorii sale a fost descoperit de polițiști lângă terenul de sport al unui liceu.

Fratele adolescentei a povestit, plin de durere, că: Am primit un apel să mergem imediat la apartamentul tatălui meu. Cei doi detectivi erau acolo și ne-au anunțat că Adriana a fost găsită și că e moartă. Sora mea mai mică a murit.

Tatăl Adrianei este sfâșiat de durere

Tatăl Adrianei este sfâșiat de durere. Acesta a scris pe Facebook un mesaj emoționant: Acesta este cel mai greu lucru pe care a trebuit să îl fac, dar trebuie să vă spun că, fiica mea Adriana a fost găsită decedată! Nu sunt sigur unde mă duc de aici încolo sau ce să fac, dar, sunt atât de recunoscător pentru tot sprijinul și dragostea de la toată lumea din toată această comunitate, în special familiei și prietenilor care au ajutat la căutarea Adrianei.

Pe acelaşi subiect

Am nevoie de timp pentru a plânge împreună cu frații și mama ei. Voi posta detalii despre înmormântarea ei după ce vom avea totul pregătit! Vă mulțumesc tuturor pentru sprijinul vostru vă iubesc pe toți! Dumnezeu să vă binecuvânteze și să știm cu toții că Adriana este în pace!

Autoritățile din SUA au confirmat că Adriana a fost găsită și că, în acest stadiu al anchetei privind moartea ei, nu există "indicii de crimă". Oamenii legii au transmis și un mesaj de condoleanțe: Sincerele noastre condoleanțe se îndreaptă către prietenii și familia Adrianei. Rămâneți în gândurile și rugăciunile noastre. De asemenea, dorim să mulțumim tuturor pentru ajutorul acordat în răspândirea veștii, împărtășirea sfaturilor și oferirea sprijinului vostru.

A plecat de la școală și nu a mai ajuns acasă

În ziua în care a murit, fata de 15 ani le-a spus părinților că nu se simte bine. Familia ei a povestit că aceasta a spus că starea ei nu este bună, de când a ajuns la școală și tocmai din acest motiv, a plecat. Imaginile de pe camerele de supraveghere ar fi arătat-o pe Adriana întorcându-se la școală după-amiaza, dar nu a fost văzută intrând în clădire. Și în acel moment familia ei a spus că nu a mai răspuns la mesaje.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Mapamond » Adriana, găsită moartă lângă școală, la trei zile de la dispariție, în SUA. Ce le-a mărturisit părinților înainte să-și dea ultima suflare