Antena Meniu Search
x

Femeie găsită mumificată la 4 ani de când a murit, în apartament alături de pisica ei. Anul acesta, italianca ar fi împlinit 89 de ani

O femeie a fost găsită, marţi, mumificată în propriul apartament din Trieste, Italia. Alături de cadavrul ei se afla şi cel al pisicii sale.

de Redactia Observator

la 30.03.2022, 22:38

Femeie găsită mumificată la 4 ani de când a murit
Femeie găsită mumificată la 4 ani de când a murit - Shutterstock - foto ilustrativ

Femeia era născută în anul 1933, iar descoperirea macabră a fost făcută de angajații  de la Institutul Național de Protecție Socială care au mers la uşa femeii. Pentru că nimeni nu a răspuns la uşă, aceştia au alertat poliţiştii, cu ajutorul cărora au putut intra în apartament, scrie Corierre della Sera.

Acolo au descoperit, trupul fără viaţă al femeii, despre care medicii legişti au spus că ar fi murit în urmă cu patru ani. Alături de cadavrul femeii a fost găsit şi cel al animalului ei de companie, o pisică. Bătrâna avea o soră, însă cele două nu erau în relaţii bune, aşa că aceasta din urmă nu ar fi putut sesiza că italianca nu mai dă vreun semn de viaţă. 

Starea de putrefacție a cadavrului era una avansată. Medicii au găsit alimente care au expirat în anul 2018, un detaliu care poate ajuta la stabilirea unei date aproximative a decesului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Mapamond » Femeie găsită mumificată la 4 ani de când a murit, în apartament alături de pisica ei. Anul acesta, italianca ar fi împlinit 89 de ani