Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Accident cumplit în Codăeşti, judeţul Vaslui. Trei tineri morţi, după un impact devastator între o maşină şi două motociclete

Accident grav în localitatea Codăeşti, judeţul Vaslui. O maşină s-a ciocnit cu două motociclete şi a luat foc. Doi bărbaţi de 29, respectiv 35 de ani şi o tânără de 25 de ani şi-au pierdut viaţa. Toţi trei se aflau pe motociclete. Şoferiţa care conducea maşina, în vârstă de 20 de ani, a fost transportată la spital.

de Redactia Observator

la 19.05.2024 , 19:52

Accident rutier în localitatea Șerbești pe DN24 (UAT Ciortești) între un autoturism și 2 motociclete, urmat de incendiu autoturism. Evenimentul s-a soldat cu 3 morţi. Din cadrul  Detașamentului 2 de Pompieri Iași o autospecială de intervenție și a fost direcționat elicopterul SMURD către eveniment. Primele forțe și mijloace ajunse la locul evenimentului sunt din cadrul ISU Vaslui, respectiv SAJ Vaslui.

În urma evenimentului două persoane de sex masculin, cu vârsta de 29, respectiv 35 de ani și o persoană de sex feminin cu vârsta de 25 de ani sunt decedate. Conducătoarea auto, în vârstă de 19 ani a fost transportată la spital.

Incendiul a cuprins apoi și motocicleta.

Vezi și

De asemenea, la misiune participa și Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă  Iași cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, precum şi un elicopter SMURD.  Acțiunea este în dinamică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 7 voturi
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » Accident cumplit în Codăeşti, judeţul Vaslui. Trei tineri morţi, după un impact devastator între o maşină şi două motociclete