Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Crima din Sibiu: prima explicație a tânărului care și-a ucis iubita cu un cuțit, într-un apartament. Tânăra avea doar 24 de ani

Tânărul care și-a ucis iubita într-un apartament din Sibiu a declarat că se afla sub influența drogurilor când a comis fapta.

de Redactia Observator

la 19.05.2024 , 15:55

tânără ucisă în Sibiu
Crima din Sibiu: prima explicație a tânărului care și-a ucis iubita cu un cuțit, într-un apartament. Tânăra avea doar 24 de ani - Observator / IPJ Sibiu

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, Mihaela Ruginosu, tânărul acuzat de omor le-a declarat anchetatorilor că era sub influența drogurilor atunci când a comis fapta.

"Inculpatul a declarat că se afla sub influența drogurilor. Fapta a comis-o pe fondul geloziei. Tânăra avea plăgi tăiate și înțepate la nivel cervical cu secționare de vase sanguine", a spus Ruginosu.

Crimă în Sibiu. Cadavrul unei tinere de 21 de ani a fost găsit sâmbătă într-un apartament

Articolul continuă după reclamă

Victima avea plăgi tăiate în jurul gâtului. La fața locului s-au deplasat polițiști de investigații criminale, criminaliști, precum și medic legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Sibiu, constatându-se că este vorba despre o tânără în vârstă de 21 de ani, din județul Brașov, decedată.

Pe acelaşi subiect

Suspect a fost din primul moment iubitul tinerei, un tânăr în vârstă de 24 de ani, din județul Sibiu, care a fost reținut la scurt timp. Procurorii cer arestarea preventivă a inculpatului.

După spusele vecinilor, cei doi îndrăgostiți se certau des. Așa s-ar fi întâmplat și ieri, când locatarii au auzit din apartament țipete. Atunci tânărul și-ar fi atacat iubita cu un cuțit. Trupul neînsuflețit al fetei a fost găsit abia după câteva ore de colegul suspectului.

Polițiștii au pornit imediat pe urmele suspectului, pe care au reușit să-l prindă la 30 de kilometri de locul oribilei crimei, în stațiunea Păltiniș. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » Crima din Sibiu: prima explicație a tânărului care și-a ucis iubita cu un cuțit, într-un apartament. Tânăra avea doar 24 de ani