Antena Meniu Search
x

(P) 5 feluri să-ți surprinzi partenerul în 2023

Îți doreşti să menţii vie flacăra pasiunii dintre tine și partenerul de viață? Atunci trebuie să te gândești constant la tot felul de modalități prin care să-ți surprinzi iubitul. Doar dacă depui efort constant şi vii cu o doză bună de creativitate, reușești să ţii la mare depărtare monotonia.

de Redactia Observator

la 23.02.2023, 15:14

Iată cum să îţi surprinzi iubitul în 2023:

Organizează o cină romantică

De cât timp nu ai fost alături de partener la o cină romantică? Dacă a trecut ceva timp, cel mai bine este să te gândești la modalitățile prin care poți organiza o astfel de masă. 

Poți să decorezi sufrageria cu lumânări, trandafiri și lumini ambientale, pentru ca cina să se desfășoare în propria locuință sau poţi să-l scoți în oraș, la un restaurant cu design romantic.

Fă-i mai multe complimente

Dacă ai uitat să îţi complimentezi iubitul cu fiecare ocazie, schimbă acest lucru în 2023. Amintește-ți să-i spui adesea cât este de frumos, atractiv și deștept, astfel încât acesta să se simtă foarte încrezător și mândru. 

În felul acesta îl poți face și pe el să te complimenteze de fiecare dată când are ocazia. În cuplurile durabile, formate de câțiva ani, se pot da uitării uneori aceste gesturi mici care pot aduce o doză zdravănă de iubire, pasiune și armonie. 

De aceea, amintește-ți în 2023 de complimentele care îl fac să zâmbească!

Poartă lenjerie sexy

Cu siguranță iubitul îți cunoaşte toate lenjeriile intime, așa că nu mai este o surpriză pentru el să te vadă cu costumul din dantelă. 

Dacă-ţi doreşti să-l surprinzi, poartă lenjerie sexy, care este extrem de provocatoare și de incitantă. Astfel, prin intermediul acestei idei reușești să piperezi viața intimă de cuplu, lucru care este de dorit, mai ales dacă vrei o relație durabilă.

Planifică o vacanţă în secret

Dacă nu ai stabilit încă unde să mergeți vara aceasta pentru a vă relaxa și distra, poți planifica în secret o escapadă în care să pleci alături de partener. 

Poți doar să-i spui zilele în care are nevoie de liber de la serviciu și tipul hainelor pe care să le pună în bagaj. Destinaţia ţine-o ascunsă până în momentul în care ajungeți la aeroport. 

În felul acesta reușești să stârnești din nou pofta de viaţă și de aventură a iubitului, ceea ce este foarte bine!

Un alt mod de a-ţi surprinde partenerul - un cadou cu sens

Pe lângă toate celelalte cadouri, oarecum, “normale”, poţi alege un cadou inedit, fain şi hazliu, de pe MindBlower. Astfel, în funcție de natura evenimentului și personalitatea partenerului tău, ai o gamă variată de oferte de cadouri pentru el

Dacă intri pe site-ul MindBlower, găsești cadouri atât de interesante şi amuzante (dacă partenerul tău are simțul umorului, e cu atât mai uşor).

Navigând prin site, vei descoperit o mulțime de cadouri speciale care te vor ajuta și pe tine să-ți surprinzi iubitul sau soțul.

Iată doar câteva exemple de cadouri perfecte pentru el:

  • Set cadou decantor Glob Pământesc cu două pahare Epique, 
  • Decantor de băuturi Rotativ - un decantor cu bază atipică ce se învârtă pe masa
  • Vouchere sexy pentru el - un cadou cu mai multe dorinţe de îndeplinit pentru el
  • Kit multifuncțional sălbăticie, 13 unelte - mai ales dacă este priceput şi are stofă de Larvivor
  • Dozator băuturi Trofeul cu bere - pentru bărbaţii microbişti, care apreciază o bere bună
  • Husa cu centre de masaj - pentru bărbaţii care muncesc mult şi au nevoie de relaxare. 

Așadar, dacă vrei să faci o surpriză sau chiar mai multe partenerului tău ai de unde să alegi. Trebuie doar să fii inspirată. Cu siguranță iţi va mulțumi și se poate ca relaţia voastră să treacă la un alt nivel.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Advertoriale » (P) 5 feluri să-ți surprinzi partenerul în 2023