Antena Meniu Search
x

(P) Iată un nou mod ușor și rapid de a câștiga bani

Te-a gândit vreodată că poți câștiga bani mai ușor și mai rapid decât poate îți imaginezi? Dacă ți se pare imposibil, află că în vremurile pe care le traversăm nu este atât de greu. Îndrăznim să spunem că nu este deloc greu. Cu o mulțime de oportunități în special în mediul online, atât de dezvoltat, aproape oricine poate câștiga bani online. Atât cât își dorește. Spunem asta pentru că depinde de fiecare cât câștigă, de efortul și implicarea în acest sens.

de Redactia Observator

la 05.10.2023, 13:04

(P) Iată un nou mod ușor și rapid de a câștiga bani

Sigur te întrebi despre ce este vorba, așa că nu mai prelungim suspansul și îți spunem că poți crea și lansa cărți în mediul online, la nivel internațional, cu sau fără conținut, fără să ai nevoie de tipografie, stocuri sau alte elemente de acest gen. Cum? Cu ajutorul sistemului GoPublish.

Ai nevoie de un calculator și de conexiune bună la internet pentru a porni o afacere online care îți poate aduce în timp mii de euro lunar. Mai mult chiar. Nu ai nevoie nici de cunoștințe solide de utilizare a calculatorului, de graphic design sau de marketing.

Ce este GoPublish?

Pandemia a schimbat drastic viețile multora dintre noi. Nu știm dacă ți-a schimbat-o și ție, dar ce știm este că mulți antreprenori cu afaceri online au prosperat, în timp ce persoanele care și-au pierdut locul de muncă au căutat o nouă direcție profesională și au aflat despre modalități noi de a câștiga bani, de această dată online. Iar o modalitate foarte interesantă, și mai ales ușoară, este crearea de cărți cu sau fără conținut și plasarea lor pe platforme unde există serviciul print on demand.

Sună interesant? Află cum funcționează GoPublish

În primul rând, alegi categoria de cărți care te interesează (jurnale, agende, cărți de colorat, caiete etc.) sau chiar toate. Ulterior, creezi un format digital și îl încarci în format PDF pe platforma Amazon, care oferă serviciul de tipărire la cerere. Aceștia se ocupă de toate aspectele ulterioare (legare, livrare) de fiecare dată când un client comandă de pe platforma lor.

Te întrebi ce trebuie să faci pentru a începe?  

Desigur, poți să înveți singur cum să faci asta. Totuși, un curs GoPublish oferit de cei care au adus acest concept în țara noastră și au avut un succes de milioane de euro vânzări, care știu cum să te îndrume în dezvoltarea ta fără a-ți asuma riscuri majore de eșec, este cea mai potrivită opțiune.

GoPublish este cursul care te învață cum să creezi și să lansezi cărți, cu sau fără conținut, la nivel global, prin intermediul platformelor care oferă serviciul de tipărire la cerere, folosind template-uri.

Concret, în ce constă cursul GoPublish?

Cursul are două părți. Prima parte, numită Basic, te învață timp de 6 săptămâni cum să lansezi cărți fără conținut. După acest interval, vei putea să publici deja primele tale cărți, cu condiția să fii activ în cadrul cursului și să asimilezi toate informațiile esențiale.

A doua parte a cursului, denumită GoPublish Pro, îți este oferită ca un bonus. Informațiile furnizate în această etapă îți permit să lansezi cărți cu conținut, pe care le poți dezvolta dacă alegi să colaborezi cu un scriitor pentru scrierea acestora.

Pentru mai multe informații, accesează gopublish.ro. În plus, pentru a-i sprijini pe toți cei interesați să obțină un venit lunar fără eforturi excesive, antreprenorii care au dezvoltat acest concept și care oferă acest curs, pun la dispoziție celor interesați un ghid gratuit care explică în detaliu acest model de afacere și cum poți începe, în cazul în care nu optezi pentru varianta cursului, cea care te poate duce mai ușor spre o afacere de succes.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Advertoriale » (P) Iată un nou mod ușor și rapid de a câștiga bani