Antena Meniu Search
x

(P) Tipuri de brățări pentru bărbați și cele mai bune materiale

Unele dintre cele mai elegante și de bun gust accesorii pentru bărbați sunt brățările pentru bărbați. Într-adevăr, aceste accesorii pot fi un detaliu de distincție și de bun gust în garderoba oricărui bărbat, indiferent de vârsta acestuia. De aceea, dorim să vorbim despre tipurile de brățări bărbați care există, precum și despre cele mai bune materiale pentru acestea.

de Redactia Observator

la 22.12.2022, 14:23

Tipuri de brățări pentru bărbați
Tipuri de brățări pentru bărbați

Ce tipuri de brățări bărbați există?

Am putea stabili o primă clasificare a brățărilor pentru bărbați care să facă distincția între brățări metalice și alte tipuri de brățări.

Brățările de metal sunt de obicei confecționate din materiale metalice, în general din aur și argint. Sunt ceea ce se mai numește în multe ocazii „lanțuri” și au de obicei un design clasic, adaptat oricărei vârste și oricărui tip de bărbat. Aceste brățări bărbați au, de obicei, o plăcuță pe partea din față care poate fi gravată cu numele persoanei respective sau al unei persoane dragi, precum și date speciale și pe spate.

Brățările celelalte, pe de altă parte, sunt confecționate din diferite materiale și motive. La aceste brățări bărbați putem găsi o varietate mai mare în ceea ce privește materialele, dar și în ceea ce privește modelele.

Astfel, am putea vorbi despre următoarele tipuri de brățări pentru bărbați:

Brățări bărbați din piele

Acestea reprezintă una dintre cele mai la modă alternative de brățări bărbați din mai multe motive, de la eleganță la design și la o mare versatilitate. De fapt, acest tip de brățări bărbați se combină foarte bine atât cu ținutele formale, cât și cu cele casual, astfel că pot fi un accesoriu perfect pentru orice fel de ocazie.

Brățări bărbați din perle sau brelocuri

Încă unul dintre cele mai la modă modele ale momentului. Există ceva interesant la acest tip de brățări bărbați și anume faptul că dau o notă de originalitate fără să știrbească din eleganța restului ținutei. Acest tip de brățări bărbați poate fi întâlnit mai ales la bărbații tineri și de vârstă mijlocie care caută să adauge o notă diferită garderobei lor și să impresioneze în anumite feluri.

Brățări bărbați în stil maritim

Un alt motiv clasic și foarte măgulitor pentru bărbați este stilul marinar. Acest motiv se repetă adesea de-a lungul vieții lor și este, de asemenea, motivul unora dintre cele mai populare brățări bărbați din ziua de astăzi. Aceștia tind să aibă un design sobru, dar foarte elegant, în care un bărbat își poate pune în evidență tot ce are mai bun, indiferent de garderoba sa, deoarece se asortează cu orice.

Brățări bărbați din oțel

Oțelul este un alt material dintre cele mai populare pentru brățările pentru bărbați. În afară de rezistența sa, este un material care este asociat în mod tradițional cu valorile masculine, astfel încât poate îmbrăca foarte bine un bărbat matur sau tânăr. Este un cadou grozav care este ușor de nimerit datorită designului său elegant și simplu.

Brățări bărbați cu textură

În cele din urmă, există brățări bărbați texturate. Acestea pot fi realizate din diferite materiale sau dintr-o combinație a acestora. De exemplu, acestea încorporează adesea sticlă și piele pentru a da forme originale și un rezultat foarte atractiv.

Ce material este cel mai bun pentru brățări bărbați?

Alegerea materialului de brățări bărbați depinde în mare măsură de estetica pe care fiecare bărbat vrea să o afișeze cu brățara.

De exemplu, pielea și materialele texturate sunt foarte potrivite pentru folosirea zilnică. Mai ales pentru look-uri casual și dezinvolte. Materiale precum oțelul pot servi, de asemenea, acestui scop, dar pot fi combinate și cu un aspect mai formal al biroului. În fine, brățările din mărgele sau bile sunt recomandate pentru anumite perioade ale anului, cum ar fi vara, când oferă un aspect mai răcoros.

Greșeli de evitat când porți brățări bărbați

Ar trebui să asortezi întotdeauna culorile și să te asortezi cu ținuta. În general, regula este ca culoarea brățării să se potrivească cu cea a curelei sau a pantofilor.

Ar trebui ca brățara să se potrivească perfect la încheietura mâinii. Dacă este slăbită, va atârna inconfortabil și va invada și spațiul pentru alte posibile accesorii, cum ar fi un ceas.

Evită să porți prea multe brățări. Mulți bărbați fac greșeala de a-și acoperi brațul cu prea multe brățări, iar adevărul este că nu întotdeauna arată bine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Advertoriale » (P) Tipuri de brățări pentru bărbați și cele mai bune materiale