Antena Meniu Search
x

Video Copiii pentru care luptă Ionel vor avea din nou o cantină. Abandonat la naştere şi ajuns director, bărbatul îşi vede visul împlinit

Abandonat la naştere, Ionel Petrea şi-a dedicat viaţa copiilor. A ajuns director al unei şcoli din Timiş, iar acum îşi vede îndeplinit visul de a redeschide cantina pentru copiii săi. În ajutorul lui a venit NIRO Investment Group.

de Redactia Observator

la 13.12.2021, 13:24

Vezi și

Ionel a crescut printre copii lipsiţi de afecţiune, a decis să rămână tot printre copii şi să le schimbe viaţa. A devenit profesor, apoi director într-un sat din Timiş, unde susţine sute de elevi. E unul dintre acei oameni care cer ajutorul doar ca să poată ajuta mai departe. 

"Am fost o pacoste pentru părinţi, în loc să fiu un cadou. Dar consider că nu am fost în planul oamenilor, ci în planul lui Dumnezeu", spune Ionel Petrea.

Şi pentru că îşi dorea să poată redeschide o cantină pentru copii, să le ofere o masă caldă şi să-i ajute să nu abandoneze şcoala, Ionel Petrea a primit ajutor în cadrul campaniei "Ajut Eu" din partea NIRO Investment Group.

"Nişte daruri de iarnă pentru copiii dumneavoastră, hăinuţe de iarnă, jucării şi voiam să vă spunem că suntem foarte emoţionaţi şi că toată suferinţa şi jertfa dumneavoastră a servit la ceva şi să fiţi mândru că daţi mai departe un drum bun în viaţă altora", a declarat Andreea Mihai, director executiv NIRO Investment Group, care i-a oferit 30.000 de lei pentru a putea ajuta mai departe 

"Cu siguranţă am sprijinul autorităţilor locale şi judeţene să redeschid cantina. Să văd bucuria copiilor că au stomacul sătul. Pentru că omul sătul este eficient şi în educaţie şi în orice", a spus Ionel.

Povestea lui Ionel Petrea e aici.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Ajut Eu » Copiii pentru care luptă Ionel vor avea din nou o cantină. Abandonat la naştere şi ajuns director, bărbatul îşi vede visul împlinit