Antena Meniu Search
x

Video Surpriza de proporţii pregătită de PSD şi PNL pentru Primăria Capitalei: un fotbalist din Generaţia de Aur ar putea fi numele propus de coaliţie

PSD si PNL încă mai caută candidatul comun pentru Primăria Capitalei. Cele două partide vor face sondaje pentru a stabili adversarul lui Nicușor Dan în cursa pentru Primăria Generală. Un fotbalist al Generaţiei de Aur ar putea fi soluţia salvatoare pentru Coaliţie.

Marius Gîrlaşiu
de Marius Gîrlaşiu

la 04.03.2024, 13:47

Vezi și

Sursele Observator spun că liderii PNL au negociat în ultimele zile cu Ionuţ Lupescu, fostul fotbalist al Generaţiei de Aur. Aceasta ar fi dispus să fie "măsurat", să fie testat în sondajele comandate de PSD şi PNL pentru alegerea candidatului comun pentru alegerile de la Primăria Capitalei.

Ionuţ Lupescu, unul dintre cele 6 nume ce vor fi testate de PSD şi PNL

Ionuţ Lupescu lucrează în prezent ca manager sportiv la CS Dinamo, aflat în subordinea Ministerului de Interne. Ionuţ Lupescu a ocupat timp de 6 ani funcţia de director tehnic al UEFA, după care a fost angajat la Federaţia de Fotbal din Arabia Saudită. Ulterior, a candidat şi pentru şefia FRF. Sursele Observator de la vârful PNL spun că este ultima variantă luată în calcul, iar Ionuţ Lupescu ar fi favoritul liderilor PNL pentru a candida la Primăria Capitalei. Asta dacă scorul înregistrat de fostul fotbalist în sondaje va fi unul bun şi va indica faptul că Ionuţ Lupescu are şanse serioase în lupta cu Nicuşor Dan.

Surse din coaliţie spun că PSD şi PNL vor testa în aceste sondaje 6 nume importante, pe lângă Sebastian Burduja şi Gabriela Firea, fiecare partid va veni cu alte două variante care vor fi testate în sondajele de opinie. Se va testa nu doar intenţia de vot şi notorietatea, dar şi gradul de antipatie îl generează candidaţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Alegeri locale 2024 » Surpriza de proporţii pregătită de PSD şi PNL pentru Primăria Capitalei: un fotbalist din Generaţia de Aur ar putea fi numele propus de coaliţie