Antena Meniu Search
x

Alegeri parlamentare 2020. Violeta Alexandru a transmis un mesaj pentru românii din diaspora, cu ocazia alegerilor

Ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Violeta Alexandru, a transmis un mesaj pentru românii din diaspora, cu ocazia alegerilor parlamentare.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 06.12.2020, 16:47

Ministrul Muncii a precizat că revenirea românilor în ţară este un semnal că România se schimbă
Violeta Alexandru a transmis un mesaj pentru românii din diaspora, după ce a votat la alegerile parlamentare - Mediafax Foto / Eduard Vinatoru via Hepta
  • Violeta Alexandru a transmis un mesaj pentru românii din diaspora
  • Ministrul Muncii a precizat că revenirea românilor în ţară este un semnal că România se schimbă

Ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Violeta Alexandru, a transmis un mesaj pentru românii din diaspora, după ce a votat la alegerile parlamentare, potrivit news.ro.

''Pentru românii din diaspora aş avea următorul mesaj: nu este vorba doar despre găsirea unor locuri de muncă în România, ceea ce desigur reprezintă o prioritate pentru noi şi categoric este important ca ei să ia în considerare întoarcerea acasă, este vorba de mai mult. Este vorba de o schimbare de societate, de mod în care administraţia îşi tratează cetăţenii, că e vorba despre sistemul de sănătate, că este vorba despre sistemul de învăţământ, că este vorba despre civilizaţie în general. Mesajul meu este că revenirea lor în ţară înseamnă un semnal clar că România se schimbă, cu siguranţă mai avem mult de muncit, dar o vom face împreună şi o vom face de aşa manieră încât să se schimbe tot ce înseamnă sistem public, administraţie publică'', a declarat aceasta.

Primele rezultate, la Observator

Primele rezultate la alegerile parlamentare vor fi publicate pe 6 decembrie 2020, ora 21:00.

Observatornews.ro vă aduce rezultatele alegerilor parlamentare, primele rezultate parțiale și rezultatele finale de la Alegerile parlamentare din 2020, precum și cele mai importante știri din ziua votului: declarațiile făcute de principalii candidați din București și marile orașe, după vot, dar și după aflarea rezultatelor, și date în timp real despre prezența la vot.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Alegeri parlamentare 2020 » Alegeri parlamentare 2020. Violeta Alexandru a transmis un mesaj pentru românii din diaspora, cu ocazia alegerilor