100 de oameni lucrează la meniul de nuntă pentru Ianis şi Elena Hagi. Biban cu unt de capră, unul din preparatele serii
La finalul ceremoniei de la biserică, evenimentul grandios se va muta pe unul dintre cele mai frumoase domenii ale României - Domeniul Ştirbey de la Buftea. La petrecerea de la palat, alături de cei doi, în cea mai importantă zi din viaţă, vor fi peste 700 de invitaţi.
De Cristi Popovici la 14.07.2024, 14:53Este nunta anului pe Domeniul Ştirbey, refugiul Reginei Maria în Primul Război Mondial. Astăzi este un loc de poveste, la marginea Capitalei, care îşi aşteaptă oaspeţii în astfel de ocazii deosebite. Ianis Hagi şi Elena îşi vor uni destinele în faţa lui Dumnezeu, în mai puţin de două ore, şi apoi promit petrecerea anului şi de unde vom transmite pe parcursul zilei toate momentele importante.
Meniu premium pentru Nunta Anului
Sunt aşteptaţi sute de invitaţi, în jur de 600 spunea mirele în interviul acordat pentru Observator. Aşa cum e tradiţia la machidoni, foarte mulţi invitaţi. Şi obiceiurile vor fi respectate la nuntă, de la dansuri şi hore, pahare de ţuică, hlambura, acel steag purtat de cel care conduce o horă, mirele care merge la mireasă acasă să o peţească şi mare ospăţ de diseară. Meniul va fi premium, sunt 100 de oameni care lucrează la farfurile invitaţilor.
Afară va fi instalată o staţie de burgeri pentru pofticioşi, iar în interior peştele va fi vedeta serii, biban cu unt de capra, este unul dintre preparatele serii. Meniul este semnat de Marian Cernat, executiv chef la Domeniul Ştirbey, iar în echipa lui lucrează pentru nunta lui Ianis Hagi şi a Elenei, Orlando Zaharia şi Ştefan Popescu, pe care îi ştiţi de la Chefi la Cuţite. Zona este împodobită şi încă se lucrează cu mii de lumânări şi flori exotice, Nicu Bocancea, master florist internaţional şi al patrulea cel mai bun din Europa este cel care s-a ocupat de amenajare.