Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Interviu EXCLUSIV cu Ianis şi Elena, înainte de nuntă. "Am ştiut că este sufletul meu pereche"

Nunta anului la domeniul Stirbey. Ianis Hagi, decarul naţionalei, îşi uneşte duminică destinele cu Elena. Este unul dintre cele mai aşteptate evenimente mondene, iar Antena are drepturi exclusive de difuzare a celor mai importante clipe din cadrul acestuia. Pregătirile sunt pe ultima sută de metri, spun cei doi miri, într-un interviu exclusiv pentru Observator. Cel puţin 500 de invitaţi le vor fi alături la petrecere.

de Redactia Observator

la 13.07.2024 , 18:01

"Va fi o seară de neuitat. Important e să ai respect, să te iubeşti. Conexiunea pe care o ai, noi am avut o conexiune din prima zi. Știam că nu este o relație de copii, am simțit o emoție puternică. Sunt pentru prima dată indrăgostit, emoţiile sunt", a declarat Ianis Hagi.

"Încă din momentul în care ne-am întâlnit am știut că este sufletul meu pereche, îl știam dintotdeauna. Am lăsat timpul să decidă referitor la relaţia noastră", a povestit Elena Hagi.

Nunta anului la domeniul Stirbey

Articolul continuă după reclamă

Emoţionaţi, ţinându-se de mână strâns, uitându-se unul la celălalt. Aşa au vorbit cei doi miri cu echipa Observator. Ianis şi Elena sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru nuntă. Doar două zile îi mai despart de cununia religioasă şi de petrecerea care se anunţă memorabilă.

Pe acelaşi subiect

Petrecerea se va ţine pe domeniul Stirbei, fix în ziua în care va avea loc finala EURO 2024. Cel puţin 500 de invitaţi vor fi martori jurămintelor de dragoste dintre cei doi. Nașii cuplului vor fi Andreea și Costel Naciadis, oameni de afaceri din Constanţa.

"Decarul" naționalei României şi iubita lui promit o seară grandioasă, in care traditiile nu vor lipsi.

Anul trecut, de Crăciun, Ianis și Elena au avut petrecerea de cununie civilă. Ianis Hagi a cerut-o în căsătorie pe aleasa inimii în iunie, atunci când fotbalistul i-a oferit un inel de 50.000 de euro, la Paris. Tatăl Elenei este un cunoscut om de afaceri de la malul mării, acolo unde are investiţii în imobiliare și agricultură.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Exclusiv Observator » Interviu EXCLUSIV cu Ianis şi Elena, înainte de nuntă. "Am ştiut că este sufletul meu pereche"