Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Imagini exclusive cu pregătirile pentru nunta anului. Elena şi Ianis Hagi sunt gata să-şi unească destinele. "N-am mai trăit aşa ceva"

Numarul 10 al Naţionalei se căsătoreşte religios mâine în prezenţa a sute de invitaţi din toată lumea, pe unul dintre cele mai frumoase domenii ale României: Domeniul Ştirbey de la Buftea. O echipă Observator a intrat astăzi în culisele pregătirilor. 

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 13.07.2024 , 20:26

"Suntem pregătiţi. În acelaşi timp, n-am mai trăit aşa ceva. O să ne adaptăm, avem familiile lângă noi, ne-au ajutat mult", a spus Ianis Hagi.

"Tot ce mi-am dorit, duminică va deveni realitate. Am fost foarte atentă la detalii. Totul este pregătit, am avut parte de mult ajutor", spune Elena Hagi.

Domeniul Ştirbey va fi împodobit ca în basme

Vezi și

Familiile şi prietenii se asigură ca ziua cea mare pentru Ianis şi Elena va fi cum şi-au dorit. Ştefan, un prieten bun, îi ajută cu organizarea evenimentului. 

Pe acelaşi subiect

"Munca nu e doar de câteva zile, ci cumva după încrederea pe care ei ne-au acordat o în decembrie. Imediat au început discuţiile pentru acest eveniment şi de atunci am fost în strânsă legătură atât cu Elena cât şi cu Ianis, mai puţin cu Ianis pe perioada Campionatului European, însă cu Elena în permanenţă am fost într o continuă discuţie despre diverse detalii. Cortul este deja ridicat", spune Ştefan Şnel.

Va fi un decor de basm, adus cu opt camioane. Flori exotice vor împodobi Domeniul Stirbey, care îşi va primi feeric mirii şi invitaţii. 

"Sunt vreo 2.500 de lumânări pe intrare, care atunci când se lasă soarele chiar ies în evidenţă şi creează acea emoţie cu adierea vântului. Sunt şi flori de câmp, şi flori aduse din Thailanda, flori aduse din Ecuador şi flori din Olanda, şi în primul rând florile româneşti ale producătorilor noştri. O să fie o mare de alb şi verde. Este într-o locaţie foarte transparentă, în mijlocul pădurii, sunt nişte copaci seculari superbi şi în tot verdele acela deschidem cu albul. Mirosul tuberozei va fi deliciul. Va fi o nuntă plină de flori, de emoţie, va fi o nuntă mare", spune Nicu Bocancea, designer floral.

Perfecţiune în bucătărie la nunta anului

O nuntă la reuşita căreia contribuie sute de oameni. O armată îşi face treaba şi în bucătărie, unde echipa Observator a surprins astăzi pregătirile. Meniul este semnat de Marian Cernat, executive chef la Domeniul Ştirbey. În echipa lui lucrează pentru nunta lui Ianis şi a Elenei Orlando Zaharia şi Stefan Popescu, pe care îi ştii din showul Chefi la cuţite. 

În bucătărie este un furnicar, dar fiecare ştie ce are de făcut. Precis. Cu instrucţiuni clare şi sub atentă supraveghere. 

"Când ai un eveniment aşa de important, aşa de maiestuos şi fantastic ca acesta, trebuie să ai oameni în bucătărie, pentru că este un meniu meticulos, îţi ia foarte mult timp. Fiecare piesă trebuie să fie atentă la ea, în special la aperitiv. Trebuie să gustăm, să aranjăm să arate bine. Trebuie să fie perfect", spune Chef Ştefan Popescu.

Perfecţiunea este cuvântul cheie pentru nunta lui Ianis Hagi. Perfecţiune la care chefii lucrează de mult.

"Primele contacte şi idei pentru acest eveniment a fost undeva în urmă cu un an, vara trecută. De atunci, am avut mai multe întâlniri şi am dezvoltat ideile. Am ajuns la un numitor comun şi sunt convins că va fi un eveniment grandios. Meniul ar trebui să îndeplinească exicenţele tuturor invitaţilor, fără excepţie", spune chef Marian Cernat.

"Sunt foarte multe părţi grele. De la a concepe acel meniu, de la a face un tasteing, de a reuşi să îi faci pe cei care degustă să înţeleagă ceea ce ai gândit tu în farfurie", spune chef Orlando Zaharia.

Cine va cânta la nunta lui Ianis Hagi cu Elena

De la petrecere nu vor lipsi melodiile machedoneşti. Trupa Pindu va delecta invitaţii, iar special de la Atena va veni şi o formaţie care cântă muzică grecească. 

700 de invitati vor ajunge duminica aici pe Domeniul Stirbey, pentru nunta lui Ianis. printre ei se numara prieteni buni ai lui gheorghe hagi, de la barcelona, galatasaray si real madrid, echipele unde el a facut istorie.

Însă, surpriza pentru invitaţi va fi fără doar şi poate tortul mirilor. Astăzi îţi dezvăluim doar atât: este fresh, cu aromă de fructe de pădure.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei
De câte ori consumaţi mezeluri pe săptămână?
Observator » Exclusiv Observator » Imagini exclusive cu pregătirile pentru nunta anului. Elena şi Ianis Hagi sunt gata să-şi unească destinele. "N-am mai trăit aşa ceva"