Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video De ce au ales Elena şi Ianis Hagi biserica Sfântul Visarion din Capitală

Ne pregătim de unul dintre cele mai aşteptate evenimente ale anului. Ianis şi Elena Hagi îşi unesc astăzi destinele şi în faţa lui Dumnezeu. Cununia religioasă va avea loc, în mai puţin de două ore, la Biserica Sfântul Visarion din Capitală, un lăcaş de cult cu o istorie impresionantă şi o arhitectură pe măsură. Antena deţine drepturi exclusive de la evenimentul anului. 

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 14.07.2024 , 14:56

Foarte puţin a mai rămas până la cununia religioasă, iar în biserică se fac ultimele pregătiri. Îi vom vedea pe Ianis şi Elena Hagi, sosind aici alături de familii la Biserica Sfântul Visarion din Capitală şi nu doar atât veţi putea urmări slujba de la cununia religioasă live, exclusiv într-o ediţie specială, dar şi mesajele familiei de la cununia religioasă de aici.

De ce au ales Ianis şi Elena Hagi Biserica Sfântul Visarion

De ce ne aflăm în acest loc? Este un loc de suflet pentru familia Hagi, părintele paroh este duhovnic pentru Ianis şi pentru ceilalţi membri ai familiei. Este locul în care vin de ani de zile, iar cele mai importante sărbători şi le-au petrecut aici şi cele mai frumoase momente în biserica din Piaţa Romană.

Vezi și

Cununia religioasă rămâne aici pentru cei apropiaţi, slujba va fi una restrânsă, pentru cei apropiaţi. De altfel, biserica nu este una de mari dimensiuni. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 9 voturi
Întrebarea zilei
De câte ori consumaţi mezeluri pe săptămână?
Observator » Evenimente » De ce au ales Elena şi Ianis Hagi biserica Sfântul Visarion din Capitală