Antena LIVE

Curs valutar

Live Text

Război Rusia - Ucraina, ziua 244. Tensiuni între şeful Wagner şi Putin: Prigojin i-a spus direct în faţă că gestionează prost războiul din Ucraina

Război Rusia - Ucraina, ziua 244 LIVE TEXT. Un oficial al apărării ucrainene susţine că trupele ruse sunt angajate într-o redistribuire masivă în sudul țării, inclusiv într-o zonă în care Ucraina a lansat o contraofensivă. SUA avertizează Rusia că vor exista "consecinţe" dacă va utiliza bombe nucleare în conflictul militar. Între timp, lideri naţionali, experţi în dezvoltare şi directori executivi s-au reunit la Berlin pentru a discuta despre costul de reconstrucţie al Ucrainei. 

De la 25.10.2022, 22:14
WhatsApp
Galerie (5)
Profimedia

UPDATE 20.35: Moscova vrea să întărească apărarea de-a lungul frontierei, să echipeze mai bine recruţii

Conducerea Rusiei spune că doreşte să trimită mai multe unităţi în regiunile de frontieră din apropierea Ucrainei şi să echipeze mai bine pe viitor noii recruţi, relatează marţi DPA, citată de Agerpres. "În mai multe regiuni, mai ales cele apropiate de graniţă ca Belgorod, sunt necesare măsuri pentru reacţii suplimentare, la care noi lucrăm atât cu regiunile, cât şi cu guvernul", a declarat marţi primarul Moscovei Serghei Sobianin la o reuniune a guvernului. La opt luni de la începutul războiului rus de agresiune împotriva Ucrainei, Moscova se confruntă cu creşterea bombardamentelor asupra propriului teritoriu.

Preşedintele rus Vladimir Putin l-a declarat pe Sobianin coordonator regional în Ucraina la începutul acestei săptămâni. Al doilea coordonator al lui Putin pentru operaţiunea militară, prim-ministrul Mihail Mişustin, a promis mai mulţi bani pentru echipament. În ultimele săptămâni s-au înmulţit plângerile că mulţi dintre soldaţii convocaţi de Putin au fost nevoiţi să obţină singuri propriile echipamente deoarece stocurile armatei nu le aveau sau erau insuficiente.

Pe acelaşi subiect

UPDATE 18.55: Acuzaţiile Rusiei privind "bomba murdară" pe care ar fabrica-o Ucraina pe agenda Consiliului de Securitate. AIEA trimite o inspecţie

Consiliul de Securitate al ONU va discuta marţi, cu uşile închise, acuzaţiile Rusiei potrivit cărora Ucraina ar fabrica o 'bombă murdară', acuzaţii respinse de Kiev şi de Occident, transmite AFP, citând surse diplomatice, notează Agerpres. Această discuţie va avea loc la iniţiativa Rusiei, al cărei ambasador la ONU, Vasili Nebenzia, a trimis o scrisoare Consiliului de Securitate şi secretarului general al Naţiunilor Unite, Antonio Guterres, reiterând acuzaţiile privind o "provocare" din partea Ucrainei, potrivit textului consultat de agenţia franceză de presă.

Moscova a evocat pentru prima oară aceste acuzaţii duminică în cursul unor convorbiri telefonice pe care ministrul rus al apărării Serghei Şoigu le-a purtat cu omologii săi american, francez, britanic şi turc, evocând 'eventuale provocări din partea Ucrainei cu recurgerea la o 'bombă murdară''. Parisul, Londra şi Washingtonul au denunţat împreună luni aceste alegaţii ale Moscovei, calificându-le drept 'false'. 'Nimeni nu s-ar lăsa păcălit de o încercare de a utiliza această acuzaţie ca pretext pentru o escaladare', se subliniază în declaraţia lor comună. 'Reamintim: Ucraina nu are arme nucleare', a notat pe Twitter misiunea britanică pe lângă ONU. Agenţia Internaţională pentru Energie Atomică (AIEA) se pregăteşte să trimită "în zilele următoare" inspectori la "două situri nucleare în Ucraina", în urma acuzaţiilor Rusiei că Ucraina ar intenţiona să construiască o "bombă murdară", relatează marţi canalul francez BFMTV.

UPDATE 17.00: Rusia este dispusă să discute cu SUA şi papa Francisc cu privire la Ucraina, declară Kremlinul

Rusia este dispusă să discute cu SUA şi cu papa Francisc pentru a se găsi o soluţie la situaţia creată de campania militară rusă în Ucraina, a declarat marţi Kremlinul, potrivit EFE, citat de Agerpres. 'Suntem pregătiţi să discutăm toate acestea (situaţia din Ucraina) cu americanii, cu francezii şi cu Suveranul Pontif', a afirmat purtătorul de cuvânt al preşedinţiei ruse, Dmitri Peskov, în conferinţa sa de presă zilnică, într-un comentariu la iniţiativa preşedintelui francez Emmanuel Macron care i-a cerut luni papei Francisc să se adreseze preşedintelui rus Vladimir Putin, Patriarhului Bisericii Ortodoxe Ruse, Kirill, şi preşedintelui SUA, Joe Biden, pentru a impulsiona un proces de pace în Ucraina.

În versiunea transmisă de agenţia de stat rusă Peskov a declarat că Moscova salută apelul preşedintelui francez către papa Francisc de a facilita discuţii directe între SUA şi Rusia cu privire la Ucraina. 'Dacă aceasta se înscrie într-adevăr pe linia eforturilor de căutare a posibilelor soluţii, demersul poate fi evaluat pozitiv', a spus purtătorul de cuvânt al Kremlinului. În acelaşi timp, a afirmat el, nimeni nu a propus să-l sune pe preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski pentru a lămuri 'baza legală care interzice orice tip de negociere cu partea rusă'.

'Rusia este deschisă tuturor contactelor. Dar trebuie să plecăm de la premisa că Ucraina a interzis continuarea negocierilor', a insistat Peskov, făcând referire la recentul decret al preşedintelui Zelenski care a pus în aplicare o decizie recentă a Consiliului de Apărare şi Securitate Naţională al Ucrainei despre imposibilitatea de a purta negocieri cu preşedintele rus Vladimir Putin. Decizia respectivă era un răspuns al Kievului la 'încercarea de anexare de către Rusia a unor teritorii' ale Ucrainei, după ce preşedintele Vladimir Putin a proclamat anexarea a patru regiuni ucrainene la Federaţia Rusă (Doneţk şi Lugansk (est), Zaporojie şi Herson (sud) la 30 septembrie, notează agenţia de presă ucraineană RBC.ua. Unele dintre acestea nici măcar nu erau controlate în totalitate de Moscova.

UPDATE 15.35: Washington Post: Şeful grupului Wagner Evgheni Prigojin i-a spus personal lui Putin că comandanţii săi militari gestionează prost războiul rus în Ucraina

Şeful grupului paramilitar rus Wagner Evgheni Prigojin şi-ar fi exprimat personal rezervele, în faţa preşedintelui rus Vladimir Putin, faţă de felul în care comandanţii militari ruşi gestionează Războiul rus în Ucraina, declară oficiali americani cotidianului american The Washington Post (WP), citat de news.ro. Potrivit acestor surse citate de WP, omul de afaceri i-ar fi spus liderului de la Kremlin că comandanţii săi militari ar gestina foarte prost situaţia pe teren.

UPDATE 15.30: Cinci răniţi la Melitopol după explozia unei maşini capcană

Cinci persoane au fost rănite după explozia unei maşini capcană, în Melitopol, în apropierea sediului unui grup de presă. Informaţia a fost publicată pe Telegram de administraţia pro-rusă a regiunii Zaporojie. "O maşină a explodat la Melitopol, în apropierea clădirii holdingului de presă ZaMedia", se arată în acest comunicat, postat pe Telegram. Autorităţile ruse vorbesc despre un atac terorist. Imagini de la locul incidentului au fost publicate şi pe canalul de Twitter Nexta.

UPDATE 14.06: Scholz: Reconstrucţia Ucrainei trebuie să înceapă acum, îndeamnă cancelarul federal german

Reconstrucţia Ucrainei ''trebuie să înceapă acum'', a declarat marţi cancelarul federal german Olaf Scholz, în deschiderea conferinţei internaţionale consacrate acestui subiect, în timpul căreia preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a îndemnat la rândul său la acoperirea deficitului bugetar al ţării sale pentru 2023, informează AFP.

La deschiderea conferinţei care are ca temă oferirea unui sprijin pe termen lung pentru Ucraina, invadată de Rusia din 24 februarie, liderul german a apreciat că este vorba "nici mai mult nici mai puţin decât de crearea unui nou Plan Marshall pentru secolul al XXI-lea".

La rândul său, preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, prezentă de asemenea la această conferinţă ce reuneşte la Berlin politicieni şi experţi, a apreciat drept "uluitoare" amploarea distrugerilor. "Banca Mondială estimează costul distrugerilor la 350 de miliarde de euro - aceasta este în mod cert mai mult decât o ţară sau o uniune poate furniza de una singură. Avem nevoie de toată lumea 'de pe punte'', a spus ea.

Totodată, preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski i-a îndemnat pe participanţii la conferinţă să se angajeze să acopere deficitul bugetar de 38 de miliarde de dolari prevăzut pentru anul viitor din cauza invaziei ruse. "La această conferinţă trebuie să luăm o decizie pentru a acoperi 'gaura' deficitului din bugetul ucrainean pe anul viitor", a spus el. Pentru Ucraina, "este vorba de o sumă de bani considerabilă, de 38 miliarde de dolari, acestea sunt salariile profesorilor, medicilor, acestea sunt ajutoarele sociale, pensiile", a subliniat şeful statului ucrainean, în timpul unei intervenţii video la conferinţă.

UPDATE 13.27: Liderul cecen critică răspunsul ''slab'' al Moscovei la ceea ce el numeşte atacuri ucrainene asupra teritoriului rus

Liderul autoritar al republicii ruse Cecenia, Ramzan Kadîrov, a criticat marţi răspunsul ''slab'' al autorităţilor de la Moscova la ceea ce el a numit atacuri ucrainene asupra teritoriului rus, transmite EFE. ''Răspundem într-o manieră slabă'', a scris Kadîrov pe contul său de Telegram.

Potrivit liderului cecen, promovat recent la rang de colonel general, ''înainte se vorbea despre o operaţiune militară specială pe teritoriul Ucrainei'', dar acum ''războiul se poartă'' pe pământ rus. ''Dacă vă interesează părerea mea, sunt foarte nemulţumit de acest lucru'', a adăugat el.

Kadîrov a deplâns faptul că forţele ucrainene nu au încetat să atace nici măcar după decretarea legii marţiale în patru regiuni, o referire la teritoriile ucrainene Doneţk, Lugansk, Herson şi Zaporojie, anexate ilegal de Rusia luna trecută.

Totodată, Kadîrov a cerut acţiuni mai contundente pentru ca ucrainenilor ''să nici nu le treacă prin cap'' să tragă în direcţia teritoriului rus. ''Dacă se lansează un proiectil în direcţia noastră, către regiunea noastră, va trebui să ştergem oraşe de pe faţa Pământului (...). Pentru ca nici să nu le treacă prin cap să tragă în direcţia noastră'', a susţinut el. Kadîrov a dat asigurări că nu trebuie să existe temeri cu privire la reacţia Occidentului, pentru că tot răul care putea să se întâmple ''s-a întâmplat deja''. ''Mai rău de atât nu se poate'', a insistat el.

UPDATE 12.21: Statele Unite ar putea trimite în Ucraina echipamente de apărare aeriană HAWK

Statele Unite iau în considerare posibilitatea de a trimite în Ucraina echipamente de apărare aeriană HAWK mai vechi, aflate în depozite, pentru a ajuta Kievul să se apere împotriva atacurilor ruseşti cu drone şi rachete de croazieră, au declarat doi oficiali americani marţi pentru Reuters.

Rachetele de interceptare HAWK ar fi un upgrade al sistemelor de rachete Stinger - un sistem de apărare aeriană mai mic şi cu o rază mai scurtă de acţiune - pe care Statele Unite le-au trimis deja Ucrainei după invazia rusă.

Administraţia Joe Biden ar urma să folosească Presidential Drawdown Authority (PDA) pentru a transfera echipamentul HAWK, bazat pe o tehnologie din perioada Vietnamului, dar a fost modernizat de mai multe ori. PDA permite Statelor Unite să transfere rapid sisteme de apărare aflate în depozite, fără aprobarea Congresului, ca răspuns la o situaţie de urgenţă.

Sistemul HAWK este predecesorul sistemului de apărare antirachetă PATRIOT, fabricat de Raytheon Technologies, care rămâne în afara discuţiei pentru Ucraina, au declarat oficialii americani pentru Reuters.

Preşedintele american Joe Biden i-a promis preşedintelui ucrainean Volodomir Zelenski că Washingtonul va furniza Ucrainei sisteme aeriene de apărare avansate după raidurile devastatoare cu rachete lansate de Rusia la începutul acestei luni. La rândul său, secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a declarat că Spania intenţionează să trimită în Ucraina patru lansatoare HAWK.

De la începutul invaziei Rusiei în Ucraina, pe 24 februarie, SUA au trimis Kievului asistenţă de securitate în valoare de aproximativ 17,6 miliarde de dolari.

UPDATE 11.56: Preşedintele german efectuează o vizită-surpriză în Ucraina

Preşedintele german Frank-Walter Steinmeier a sosit marţi, la Kiev, anunţă o purtătoare de cuvânt a preşedinţiei germane, confirmând o vizită-surpriză în Ucraina, relatează AFP. ''Mă bucur de întâlnirea mea cu preşedintrele Volodimir Zelenski, la Kiev, şi cu populaţia, în nordul ţării, unde îmi voi face o ideea despre viaţa lor în toiul războiului rus'', a declarat el.

Înainte de a se întâlni cu omologul său ucrainean Volodimir Zelenski, Frank-Walter Steinmeier efectuează o vizită în Korjukiwa, oraş situat în apropiere de frontiera Ucrainei cu Belarusul, care a fost ocupat de trupele ruse. Preşedintele german urmează să acorde ajutoare în domeniul infrastructurilor energetice: ''Mesajul pe care-l transmit ucrainenilor este: puteţi conta pe Germania! Vom continua să susţinem Ucraina militar, politic, financiar şi pe plan umanitar''. 

UPDATE 10.48: Putin prezidează un consiliu de coordonare care va aborda nevoile armatei ruse

Preşedintele rus Vladimir Putin prezidează marţi reuniunea consiliului coordonator creat chiar de el săptămâna trecută şi la care vor fi abordate nevoile armatei ruse în plină campanie militară în Ucraina, care a intrat în cea de-a noua lună, transmite EFE.

Liderul de la Kremlin a semnat decretul privind crearea noului consiliu coordonator la 21 octombrie. În document se specifică faptul că decizia se datorează nevoii de a consolida coordonarea între instituţiile federale şi regionale din ţară pentru a acoperi toate nevoile trupelor.

Luni, noul organ a avut prima întâlnire sub conducerea premierului rus Mihail Mişustin. ''Armata şi Forţele Navale, toţi militarii noştri, pe front şi în ariergardă, în poligoane, trebuie să fie echipaţi cu tot ceea ce este nevoie cât mai repede cu putinţă'', a declarat Mişustin în timpul reuniunii. El a subliniat totodată nevoia de a crea un sistem de control al ''repartizării misiunilor'' către trupe şi al proviziilor. ''Acest lucru trebuie făcut la un nivel modern pentru a putea vedea în timp real situaţia aprovizionării unităţilor noastre militare'', a apreciat Mişustin.

UPDATE 09.32: Aleşi democraţi îl îndeamnă pe Biden să-şi ajusteze strategia privind Ucraina

Congresmeni din aripa stângă a Partidului Democrat i-au cerut luni preşedintelui Joe Biden, care a delocat miliarde de dolari în ajutor militar Ucrainei în faţa invaziei ruse, să sporească eforturile diplomatice şi să angajeze negocieri directe cu Moscova, având ca obiectiv încheierea rapidă a războiului, transmite AFP.

Este pentru prima dată când un astfel de apel vine chiar din partea partidului preşedintelui. "Vă îndemnăm să însoţiţi sprijinul economic şi militar pe care Statele Unite l-au oferit Ucrainei cu un impuls diplomatic proactiv şi să vă dublaţi eforturile pentru a căuta un cadru realist pentru o încetare a focului", au spus aleşii în scrisoarea lor, arătând clar că sunt împotriva invaziei "ilegale şi scandaloase" a Ucrainei şi că orice soluţie ar urma să fie aprobată de Kiev.

"Dar, în calitate de parlamentari responsabili pentru modul în care zeci de miliarde de dolari ai contribuabililor americani sunt cheltuiţi în asistenţă militară în conflict, credem că o astfel de implicare în acest război creează, de asemenea, responsabilitatea Statelor Unite de a explora în mod serios toate căile posibile", au adăugat ei.

UPDATE 08.17: Zelenski, la 8 luni de la începerea războiului: Eliberăm pământul ucrainean pas cu pas

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a afirmat, luni, în discursul adresat naţiunii, că la fix 8 luni de la invazia Rusiei, Ucraina continuă să apere pas cu pas, adăugând că sentimentul de eşec la Kremlin devine tot mai puternic.

"Astăzi sunt exact 8 luni de război la scară largă. Ce s-a realizat în acest timp? Am apărat independenţa statului nostru - iar Rusia nu poate schimba asta. Eliberăm pământul ucrainean pas cu pas. Donbas, regiunea Harkov, regiunea Herson sunt acum auzite. Dar regiunea Zaporojie şi Crimeea vor fi auzite, de asemenea - va veni timpul şi toată Ucraina va fi liberă. Ucraina distruge aşa-numita „a doua armată a lumii” – iar de acum încolo Rusia va fi doar o cerşetoare. Ei cerşesc ceva în Iran, încearcă să stoarcă ceva din ţările occidentale, inventând diverse prostii despre Ucraina, intimidând, înşelând....Niciodată Rusia nu va mai putea fi cineva care poate dicta ceva cuiva. Nu mai are potenţialul de a dicta. Lumea vede asta. Potenţialul rusesc este irosit acum cu această nebunie - cu un război împotriva statului nostru şi a întregii lumi libere. A existat influenţa gazelor - nu mai e. A existat influenţă militară - dispare. A fost o greutate politică - acum există o izolare din ce în ce mai mare. Au existat ambiţii ideologice - acum există doar dezgust. Şi aceasta este o schimbare foarte importantă în configuraţia din partea noastră a Eurasiei - cu cât Rusia pierde mai mult din potenţialul său acum, cu atât mai multă libertate reală vor obţine toate popoarele, atât lângă Rusia, cât şi în interiorul graniţelor sale. Ucraina - în primul rând", a spus Zelenski.

UPDATE 07.30: Rusia suplimentează trupele în sudul Ucrainei

Rusia trimite mai multe trupe în oraşul Herson, un oraş cheie din sudul Ucrainei, şi s-ar putea să se pregătească să îl apere, a declarat şeful spionajului ucrainean, potrivit BBC. Ucraina a sugerat anterior că unele unităţi ruseşti ar putea pleca. Rusia a cucerit Herson în primele zile ale războiului, dar recent a fost supusă la presiuni pe măsură ce trupele ucrainene avansează de-a lungul râului Dnipro.

Autorităţile ruse din oraş au ordonat evacuarea a mii de civili. Kyrylo Budanov, şeful serviciilor secrete ucrainene, a respins această acţiune ca fiind o "operaţiune de informare", declarând pentru site-ul Ukrayinska Pravda că Moscova "încearcă să creeze iluzia că totul este pierdut".

Armata rusă trimite mai multe trupe şi pregăteşte străzile pentru apărare, a spus el, adăugând că evacuarea cetăţenilor este un pretext pentru a salva aparenţele în cazul în care oraşul va cădea în mâinile Ucrainei. Aceasta este o schimbare faţă de comentariile anterioare ale Kievului, care a declarat că forţele invadatoare părăsesc oraşul. "Ele nu se pregătesc să iasă acum", a spus el. BBC precizează că nu a verificat mişcările precise ale trupelor ambelor părţi pe teren.

O înfrângere în Herson ar fi un eşec major pentru Rusia. Este capitala uneia dintre cele patru regiuni pe care preşedintele Putin a încercat să le anexeze în urma unor referendumuri autoproclamate, mai precizează BBC.

UPDATE 07.10: ''Planul Marshall" pentru Ucraina: Lideri şi experţi se reunesc la Berlin pentru a discuta despre costul de reconstrucţie al Ucrainei

Lideri naţionali, experţi în dezvoltare şi directori executivi se reunesc marţi la Berlin pentru o conferinţă despre ceea ce gazdele spun că trebuie să fie un "Plan Marshall" pentru a reconstrui Ucraina după invazia Rusiei, care a intrat acum în a noua lună de război, transmite Reuters.

Conferinţa, găzduită de cancelarul german Olaf Scholz şi de Comisia Europeană, nu va implica promisiuni concrete de donaţii în numerar pentru costul de reconstrucţie estimat la 750 de miliarde de dolari, o sarcină pe care gazdele au comparat-o, ca amploare, cu programul Marshall Aid al Statelor Unite pentru reconstrucţia Europei după cel de-al Doilea Război Mondial.

07.00: SUA avertizează Rusia că vor exista "consecinţe" dacă lansează atacuri radiologice sau nucleare

Administraţia Joseph Biden a avertizat, luni seară, Rusia că vor apărea "consecinţe" dacă armata rusă va utiliza bombe radiologice sau nucleare în conflictul militar cu Ucraina, informează agenţia Reuters. "Vor fi consecinţe indiferent dacă utilizează o bombă radiologică sau o bombă nucleară. Am fost foarte clari asupra acestui lucru", a declarat Ned Price, purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat de la Washington.

Secretarul general al Alianţei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, a discutat, luni, cu secretarul american al Apărării, Lloyd Austin, şi cu Ben Wallace, ministrul Apărării în exerciţiu din Marea Britanie, şi a cerut Rusiei să evite acţiunile de escaladare a conflictului cu Ucraina. "Am vorbit cu secretarul american al Apărării, Lloyd Austin, şi cu ministrul britanic al Apărării, Ben Wallace, despre acuzaţiile false ale Rusiei că Ucraina se pregăteşte să utilizeze o bombă radiologică pe propriul teritoriu. Aliaţii din cadrul NATO resping aceste acuzaţii. Rusia nu trebuie să folosească aceste acuzaţii ca pretext pentru escaladarea conflictului. Rămânem constanţi în susţinerea Ucrainei", a declarat Jens Stoltenberg, luni seară, prin Twitter.

"Noi suntem îngrijoraţi că aceste acuzaţii se înscriu într-un model pe care noi l-am observat în trecut din partea Rusiei în Siria, dar şi la începutul războiului sau chiar înainte de începerea războiului, în februarie. Rusia îi acuză pe alţii că fac ceea ce intenţionează să facă ei. Rusia nu ar trebui să lanseze acuzaţii false sau să utilizeze pretexte pentru a escalada şi mai mult conflictul din Ucraina", afirmase Jens Stoltenberg anterior, într-un interviu acordat site-ului Politico.eu.

Redactia Observator

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

conflict rusia ucraina vladimir putin volodimir zelenski
Întrebarea zilei
Mergeți duminică la vot?

Da

Nu

*după apăsarea butonului "Votează" pagina se va reîncărca pentru afișarea rezultatelor

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰

Stiri Sportive Citește și
Ce să pui în butoiul cu varză murată ca să nu se acrească prea tare. Trucul...
Fanatik.ro
Publicat 22.11.2024
Colonel american: Rusia are tot dreptul să atace NATO acum
spotmedia.ro
Publicat 21.11.2024
Culmea birocrației: O fetiță trecută, din greșeală, băiat în certificatul...
spotmedia.ro
Publicat 20.11.2024
Ce se întâmplă cu toți pensionarii din România cu pensii mai mici de 3.000 de...
Gandul
Publicat 21.11.2024
Premieră în bătălia pentru Cotroceni. Sociolog din Elveția: „Candidații...
Adevărul
Publicat 22.11.2024
Ce a transmis fiica Elenei Lasconi după apariția la dezbaterea prezidențială....
A1
Publicat 21.11.2024
Horoscopul zilei de 23 noiembrie 2024. Gemenii primesc vești bune. Află ce se...
CaTine
Publicat 22.11.2024
Bianca Drăgușanu, primele declarații după ce poliția a fost chemată la...
spynews.ro
Publicat 21.11.2024
S-au aliat OFICIAL cu Kosovo împotriva României în războiul de la TAS:...
GSP
Publicat 22.11.2024
Clădirea emblematică din București, demolată. Palatul impunător a fost...
Click.ro
Publicat 21.11.2024
Temperatura ideală pentru centrala termică. La cât să o setezi pentru a nu-ți...
Useit
Publicat 19.11.2024
Care este numele real al lui Culiță Sterp. Ce apare în buletinul lui, de fapt
Redacţia.ro
Publicat 21.11.2024
„Geoană, Ciolacu… Ciucă… George Simion… Și femeia aia, cum o...
libertatea.ro
Publicat 22.11.2024
Selena Gomez își vede viitorul alături de Benny Blanco: „Este cel mai sigur...
ZU
Publicat 22.11.2024
Chec de post cu dovleac copt, foarte aromat și colorat
Hello taste
Publicat 22.11.2024
Au început să intre banii pe cardurile educaționale. Peste 650.000 de părinți...
Deparinti
Publicat 22.11.2024
Amnistia fiscală ratează țintele Guvernului. Câștigurile imaginate...
ziare.com
Publicat 22.11.2024
Cine pleacă din distribuția seriei Golden Boy – Dragoste rebelă. Este vorba...
Happy
Publicat 22.11.2024
Nouria Nouri, fosta soție a lui Daniel Iordăchioaie, și-a cunoscut actualul...
DIVA
Publicat 23.09.2024
Ce este implantul dentar. Cui i se recomandă și cum se efectuează
Medicool
Publicat 22.11.2024