Antena LIVE

Curs valutar

Update

Război Rusia - Ucraina, ziua 49 LIVE TEXT. Rusia acuză Ucraina de atacuri şi sabotaje pe teritoriul rus şi ameninţă să atace "centre de comandament" la Kiev

Război Rusia - Ucraina, ziua 49. Preşedintele Joe Biden l-a acuzat pe Vladimir Putin de genocid pentru prima dată de la izbucnirea războiului în Ucraina. Afirmaţia a fost salutată de Volodimir Zelenski. Președintele ucrainean a apreciat curajul lui Biden de a spune lucrurilor pe nume. Liderul de la Kremlin, în schimb, vede altfel războiul. Spune că vrea, de fapt, să salveze poporul ucrainean şi exclude noi negocieri cu autorităţile de la Kiev. Dacă întreaga lume reclamă atrocităţile comise de armata rusă în timpul invaziei, preşedintele Putin consideră că nu face altceva decât să salveze ucrainenii.

De la 13.04.2022, 22:33
WhatsApp
Galerie (6)
Profimedia

UPDATE 22:33 Oficial rus: portul Mariupol, "eliberat complet de militanţii Regimentului Azov"

Portul maritim comercial Mariupol a fost complet eliberat de luptătorii Regimentului Azov, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Ministerului rus al Apărării, general-maior Igor Konaşenkov, conform agenţiei de presă ruse, TASS, citată de news.ro. "Portul maritim comercial din oraşul Mariupol a fost complet eliberat de militanţii nazişti ai Regimentului Azov. Toţi cei care erau ţinuţi ostatici de nazişti la bordul navelor, inclusiv străine, au fost eliberaţi", susţine oficialul rus. Potrivit lui Konaşenkov, trupele ucrainene rămase, inclusiv Regimentul Azov, sunt complet încercuite şi nu au posibilitatea de a scăpa.  

UPDATE 22:20. Cel puţin şapte morţi şi 22 de răniţi, în urma luptelor purtate în ultimele 24 de ore la Harkov

Pe acelaşi subiect

Cel puţin şapte persoane au fost ucise şi 22 rănite, în Harkov, în urma luptelor duse în ultimele 24 de ore, transmite BBC, citat de news.ro. Cel puţin şapte persoane au fost ucise şi 22 au fost rănite de bombardamente în ultimele 24 de ore, potrivit guvernatorului Harkovului, Oleh Synegubov. El a mai afirmat că trupele ucrainene au doborât două avioane ruseşti care au atacat regiunea.

UPDATE 22:11. Putin mută mai multe sisteme anti-rachetă la graniţa cu Finlanda. 40.000 de militari, la graniţa de est a NATO

Peste 40.000 de militari sub directa comandă a NATO sunt în alertă acum în ţările baltice şi în sud-estul Europei. România a cerut şi a şi primit un grup de luptă al alianţei, blindate şi avioane militare. În tot acest timp noi ameninţări vin de la Kremlin. Vladimir Putin a ordonat mutarea mai multor sisteme anti-rachetă la graniţa cu Finlanda, după ce oficialii de acolo au anunţat că până în vară vor să adere la Alianţa Nord Atlantică.

UPDATE 21:05. Biden a discutat aproape o oră la telefon cu Zelenski despre un ajutor militar suplimentar destinat Ucrainei

Preşedintele american Joe Biden a discutat miercuri, la telefon, cu omologul său ucrainean Volodimir Zelenski, pentru ”a-l ţine la curent cu susţinerea continuă a Statelor Unite” a Ucrainei, anunţă Casa Albă, relatează AFP, citat de news.ro. Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski anunţă la rândul său, într-un mesaj postat pe Twitter, că a discutat cu omologul său american despre ”un nou plan al unui ajutor militar şi, eventual, economic”. Această convorbire telefonică a durat aproape o oră, precizează Casa Albă. Presa americană scrie că Statele Unite se pregătesc să anunţe că livrează Kievului echipament militar suplimentar, în valoare de câteva sute de milioane de dolari.

UPDATE 20:55. Rusia acuză Ucraina de atacuri şi sabotaje pe teritoriul rus şi ameninţă să atace "centre de comandament" la Kiev

Armata rusă ameninţă miercuri să atace centre de comandament la Kiev, pe care Moscova a renunţat pentru moment să le cucerească, şi acuză Ucraina de atacuri şi sabotaje pe teritoriul rus, relatează AFP, citat de news.ro. "Observăm tentative de sabotare şi atacuri ale forţelor ucrainene vizând ţinte pe teritoriul Federaţiei ruse", acuză purtătorul de cuvânt al Ministerului rus al Apărării, Igor Konaşenkov. "Dacă astfel de evenimente continuă, armata rusă va efectua atacuri asupra unor centre de luarea deciziei, inclusiv la Kiev, un lucru pe care armata rusă s-a abţinut să-l facă până în prezent", ameninţă el.

UPDATE 18:55. Zeci de cadavre, unele cu urme de tortură, descoperite în nord-estul Ucrainei, anunţă ucrainenii

Autoritățile ucrainene anunță că au fost descoperite numeroase cadavre, unele cu urme de tortură, după ce rușii s-au retras din nord-estul Ucrainei. Autoritățile ucrainene susțin că a fost descoperit un număr tot mai mare de cadavre în ultimele zile, de când forțele rusești au părăsit regiunea Sumî din nord-estul Ucrainei. „Sunt peste 100 de morți printre civilii din regiunea Sumî. Din nefericire, acest număr crește în fiecare zi… O mulțime de oameni au fost găsiți morți cu mâinile legate cu semne de tortură, împușcați în cap", a declarat miercuri, în cadrul unui briefing, Dmytro Zhyvytskyi, șeful administrației militare regionale din Sumî, potrivit CNN.

UPDATE 17:37. Peste 20.000 de morţi în Mariupol

Primarul din Mariupol a declarat că peste 20.000 de oameni şi-au pierdut viaţa în Mariupol, de la începutul invaziei. Potrivit Bloomberg, câteva zeci de mii de civili aşteaptă să fie evacuaţi din oraş şi din zonele învecinate.

UPDATE 16:57. Ucraina este "o scenă a crimei", denunţă procurorul Curţii Penale Internaţionale

Ucraina este ”o scenă a crimei”, denunţă miercuri, într-o vizită la Bucha, procurorul Curţii Penale Internaţionale (CPI), britanicul Karim Khan, relatează AFP, citat de news.ro. La Bucha au fost găsiţi numeroşi morţi civili după retragerea trupelor ruse, la sfârşitul lui martie. ”Ucraina este o scenă a crimei”, denunţă Karim Khan. ”Ne aflăm aici pentru că avem motive bune să credem că aici s-au comis crime care ţin de competenţa Curţii (Penale Internaţionale)”, subliniază el. ”Trebuie să străpungem ceaţa războiului pentru a ajunge la adevăr”, declară presei porucrorul CPI în urma uneivizite în oraşul Bucea.

UPDATE 15:49. Ucrainenii spun că au reuşit o "manevră riscantă" la Mariupol

Ucranenii anunţă că au reuşit o "manevră riscantă" la Mariupol, notează CNN. Oleksiy Arestovych, unul dintre consilierii lui Volodimir Zelenski, a declarat că armata ucraineană a reuşit să-şi unească forţele dispersate din Mariupol într-o ultimă încercare de a salva oraşul. Astfel, membrii Unităţii 36 de puşcaşi marini au făcut joncţiunea cu membrii Batalionului Azov şi luptă astfel ca o unitate compactă.

UPDATE 15:47. "Prințul întunericului". Cine este de fapt Viktor Medvedchuk și de ce arestarea sa este decisivă pentru războiul din Ucraina

Oligarhul ucrainean, Viktor Medvedchuk, supranumit şi omul lui Putin la Kiev, a fost arestat marți seară. Scăpase din arestul la domiciliu la începutul invaziei ruse în Ucraina. Zelenski l-a acuzat de ”înalta trădare”, un gest care a provocat anul trecut furia Moscovei, scrie Corriere della Sera într-o analiză. Vladimir Putin nu a ascuns niciodată legătura sa personală cu Viktor Medvedchuk, care a fost arestat ieri după-amiază la ordinul președintelui Volodimir Zelenski. Când guvernul de la Kiev a început să-l ia la ţintă pe oligarhul ucrainean în iarna lui 2021, închizându-i televiziunile și confiscându-i bunurile, inclusiv o conductă care transporta petrol din Rusia către Europa, Kremlinul a anunțat imediat că trimite trei mii de parașutiști la graniță pentru exerciţii de amploare, un preludiu la adunarea treptată de soldați care avea să ducă ulterior la invazia din 24 februarie.

UPDATE 15:29. Ucrainenii susţin că au doborât un avion de atac Su-25

Forţele ucrainene anunţă că au reuşit să doboare un avion de atac rusesc Su-25. Potrivit ucrainenilor, forţele aeriene ruseşti şi-au redus activitatea în ultimele zile din pricina vremii nefavorabile. Anunţul armatei ucraienene a fost făcut pe contul oficial de Facebook al instituţiei şi preluat de DPA.

UPDATE 15:24. Morgile din Dnipro, pline cu cadavrele militarilor ruşi: "Mamele ruse pot veni să-şi ia copiii"

Cadavre ale unui număr de peste 1.500 de militari ruşi se află la morgi în Dnipro, un oraş industrial situat în estul Ucrainei, anunţă miercuri viceprimarul Mihail Lisenko, relatează AFP, citat de news.ro. "Avem, în prezent, în morgile din Dnipo, peste 1.500 de militari ruşi morţi, pe care nu vrea să-i ia nimeni", declară viceprimarul într-un intervu acordat publicaţiei în limba rusă Nastoiaşcee Vremia. "Mamele ruse pot veni să-şi ia copiii", îşi exprimă speranţa Mihail Lisenko.

UPDATE 14:01. Ucraina afirmă că apărătorii de la Mariupol își consolidează poziția

Consilierul prezidențial ucrainean Oleksii Arestovici a declarat că, după o „manevră riscantă", ultimii apărători rămași în orașul port asediat Mariupol au reușit să-și unească forțele. Arestovici a declarat miercuri că „în Mariupol, în urma unei manevre riscante, unitățile Brigăzii 36 de pușcași marini independenți au pătruns pentru a [se alătura] regimentului Azov".

Ambele unități au fost implicate într-o ultimă încercare de a rezista unei ofensive rusești împotriva orașului, care durează de mai bine de o lună. „Asta se întâmplă când ofițerii nu-și pierd capul, ci mențin ferm comanda și controlul trupelor", a declarat Arestovici, potrivit CNN.

Membrii unității de pușcași marini au postat marți o declarație video în care spun că vor rezista „până la sfârșit", în ciuda faptului că sunt înconjurați de forțele rusești și că au rămas fără provizii. Pe contul său de Facebook, Arestovici a declarat că regimentul Azov a „primit întăriri substanțiale ... brigada 36 a evitat înfrângerea și a primit oportunități serioase suplimentare, de fapt, a obținut o a doua șansă".

UPDATE 13:15. ONU: Cel puţin 1.892 de civili morţi în Ucraina de la începutul războiului

Cel puţin 1.892 de civili au fost ucişi şi alţi 2.558 au fost răniţi de la începutul războiului din Ucraina în februarie, potrivit Naţiunilor Unite, relatează CNN.

Numărul deceselor înregistrate include 478 de bărbaţi, 308 de femei, 30 de fete şi 52 de băieţi, precum şi 71 de copii şi 953 de adulţi al căror sex nu este încă cunoscut, a precizat Oficiul Înaltului Comisar al ONU pentru Drepturile Omului (OHCHR) într-un comunicat. Cifrele exacte ale victimelor ar putea fi mult mai mari din cauza raportărilor întârziate din unele locaţii, a adăugat OHCHR. Acestea includ zone precum oraşul asediat din sud-estul ţării, Mariupol, unde ”cifrele sunt în continuare coroborate”. Procuratura Generală a Ucrainei a anunţat un număr mai mare de victime în rândul copiilor. Miercuri, Procuratura Generală a Ucrainei a comunicat că 191 de copii au fost ucişi şi peste 349 au fost răniţi de la începutul invaziei ruse.

UPDATE 12.30 Liderii din Polonia şi ţările baltice merg la Kiev. Preşedintele Germaniei a fost refuzat din cauza apropierii de Rusia

Preşedinţia de la Varşovia a anunţat miercuri că preşedinţii Poloniei, Lituaniei, Letoniei şi Estoniei se deplasează spre Kiev, unde se vor întâlni cu omologul lor ucrainean, Volodimir Zelenski, transmite Reuters. cei patru şefi de stat urmează exemplul altor politicieni europeni, care au făcut vizite în Ucraina după ce forţele invadatoare ruse au fost respinse luna aceasta din nordul ţării.

Preşedintele lituanian Gitanas Nauseda a comunicat şi el pe Twitter: "În drum spre Kiev cu un mesaj puternic de sprijin politic şi asistenţă militară", adăugând o fotografie cu ceilalţi trei preşedinţi, lângă trenul cu care urmau să călătorească. Vizita "simbolică" va fi prilejul unor discuţii despre detaliile sprijinului pentru Ucraina, a declarat şeful cancelariei prezidenţiale poloneze, Pawel Szrot, radioteleviziunii private Polsat News.

Preşedintele Germaniei, Frank-Walter Steinmeier, intenţiona să li se alăture omologilor săi "pentru a transmite un semnal puternic de solidaritate europeană", dar a anunţat marţi că nu ar fi fost binevenit la Kiev.  Potrivit cotidianului german Bild, Zelenski a respins planurile lui Steinmeier din cauza relaţiilor apropiate ale acestuia cu Rusia din ultimii ani şi a sprijinului acestuia pentru gazoductul Nord Stream 2, care ar fi trebuit să dubleze capacitatea de export a gazelor ruseşti către Germania, dar a fost între timp suspendat.

UPDATE 12.20 Macron  nu reia termenul de ''genocid'' utilizat de Joe Biden, atenţionând împotriva unei ''escaladări a cuvintelor''

Statele Unite acuză Rusia de genocid pentru prima dată de la izbucnirea războiului în Ucraina. Afirmaţia preşedintelui Biden a fost apreciată de omologul de la Kiev, dar privită cu multă prudenţă de Emmanuel Macron, care a avertizat că astfel de retorici pot escalada conflictul.

UPDATE 11:40. Oficiali ucraineni: aproape 200 de copii uciși de la începutul invaziei rusești

Aproximativ 191 de copii au fost uciși și alți 349 au fost răniți în Ucraina de la începutul invaziei rusești, la 24 februarie, au declarat miercuri procurorii ucraineni într-un comunicat de presă, citat de CNN. Parchetul general ucrainean a declarat că mai mulți copii au murit în ultimele zile din cauza bombardamentelor din nord-estul și sudul Ucrainei. Corpurile carbonizate ale unei fete de 16 ani și ale unui băiat de 10 ani au fost găsite în satele Borodianka, la nord-vest de Kiev, și Korolivka, în vestul Ucrainei, se mai arată în comunicat. Copiii se numără, de asemenea, printre victimele bombardamentelor din orașul Harkov din nord-estul țării. În plus, o fată de 15 ani a fost grav rănită când o rachetă a lovit o clădire rezidențială în sudul regiunii Kherson.

UPDATE 10:20. Peste 1.000 de militari ucraineni s-ar fi predat în Mariupol

În Mariupol, orașul-port din sudul Ucrainei, centrul bombardamentelor rusești, s-a raportat că peste 1.000 de soldați marini ucraineni s-au predat. Liderul cecen Ramzan Kadîrov a făcut anunțul pe aplicația de mesagerie criptată Telegram în această dimineață, unde a îndemnat și alte trupe ucrainene din zonă să înceteze luptele, potrivit Sky News.

Informația a fost comunicată și de ministrul rus al Apărării, care anunță că 1.026 de soldați ai Brigăzii 36 Marine a Ucrainei, inclusiv 162 de ofițeri, s-ar fi predat în orașul-port asediat Mariupol, scrie The Guardian. Nu există o confirmare a informațiilor din partea biroului președintelui ucrainean, a Statului Major din Ucraina sau a ministerului ucrainean al Apărării.

UPDATE 10:10. Fără culoare umanitare de evacuare

Nu vor exista coridoare de evacuare pentru civili în Ucraina miercuri, deoarece trupele ruse au creat un climat periculos de-a lungul rutelor, a declarat vicepremierul ţării, Irina Vereşciuk, într-un comunicat pe contul său de Telegram, relatează CNN.

Vereşciuk a acuzat trupele ruse pentru crearea unei situaţii periculoase de-a lungul rutelor. ”Din păcate, nu le deschidem astăzi. În regiunea Zaporijie, ocupanţii au blocat autobuzele de evacuare, iar în regiunea Lugansk, ei încalcă încetarea focului”, a precizat oficialul ucrainean pe Telegram.

Irina Vereşciuk a mai spus că forţele ruse ”nu numai că nu ţin cont de normele dreptului internaţional umanitar, dar nici nu îşi pot controla în mod corespunzător oamenii pe teren”. ”Toate acestea creează un asemenea nivel de pericol pe rute, încât suntem forţaţi să ne abţinem de la deschiderea coridoarelor umanitare astăzi”, a precizat vicepremierul ucrainean.

UPDATE 9:10. Preşedinţii Poloniei, Lituaniei, Letoniei şi Estoniei se întâlnesc cu Zelenski la Kiev

Preşedinţii statelor baltice şi ai Poloniei sunt în drum spre capitala Ucrainei, Kiev, pentru a se întâlni cu preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a declarat un consilier al liderului polonez, conform CNN. Delegaţia oficială include preşedintele polonez Andrzej Duda, preşedintele lituanian Gitanas Nausėda, preşedintele leton Egils Levits şi preşedintele eston Alar Karis.

”Preşedinţii Poloniei, Lituaniei, Letoniei şi Estoniei în drum spre Kiev pentru a arăta sprijin Ucrainei şi preşedintelui Zelenski”, a scris pe Twitter consilierul preşedintelui polonez Andrzej Duda.

UPDATE 8:53. Cel puţin 20 de jurnalişti au fost ucişi în războiul din Ucraina. Unii dintre ei erau străini

Cel puţin 20 de jurnalişti au fost ucişi în Ucraina de la începutul invaziei ruse din 24 februarie, a informat Uniunea Naţională a Jurnaliştilor din Ucraina pe canalul său Telegram. Instituţia a publicat o listă cu numele lor şi a spus că acestea sunt doar decese confirmate de procuratura generală. Unii dintre ei erau străini, a precizat sindicatul.

UPDATE 8:30. Imagini din satelit arată noi acumulări de trupe rusești, la granița cu Ucraina

Rapoartele și imaginile din satelit sugerează că Rusia adună trupe și echipamente în cel puțin trei locuri de la granița cu Ucraina: Regiunile Belgorod și Voronej, precum și în jurul orașului Matveev Kurgan din sud, relatează BBC News.

În interiorul Ucrainei, Rusia își consolidează operațiunile în jurul orașului Izyum și se pregătește să avanseze spre sud pentru a cuceri Slovyansk, potrivit Institutului pentru Studiul Războiului. De acolo, trupele ruse ar putea să avanseze spre est sau sud-est pentru a încercui un contingent de forțe terestre ucrainene. În cazul în care Mariupol cade, forțele rusești ar putea începe să avanseze spre nord pentru a finaliza încercuirea unui grup mai mare de trupe ucrainene. Unele dintre cele mai experimentate și mai bine echipate unități ucrainene se află în est. Acestea sunt puternic ancorate în poziții cheie, iar analiștii spun că trupele ruse ar putea avea dificultăți în a le angaja.

UPDATE 8:25. Zelenski îl propune la schimb pe Viktor Medvedciuk, "omul lui Putin", cu ucraineni captivi în Rusia

Preşedintele Volodimir Zelenski a propus marţi seară Moscovei să îl ofere pe deputatul şi omul de afaceri ucrainean Viktor Medvedciuk, un apropiat al preşedintelui rus Vladimir Putin arestat recent, la schimb cu ucrainenii aflaţi în captivitate în Rusia, scrie Agerpres. "Propun Federaţiei Ruse să schimbăm acest bărbat cu băieţii şi fetele noastre care sunt în prezent în captivitate în Rusia. De aceea este important ca forţele noastre de ordine şi armata să ia în considerare şi această posibilitate", a spus preşedintele Zelenski într-o intervenţie video postată pe Telegram. "Şi ca Medvedciuk să fie un exemplu pentru voi. Nu a scăpat nici fostul oligarh. Ca să nu mai vorbim de criminalii de o anvergură mai redusă din hinterlandul rus. Îi vom prinde pe toţi", a adăugat şeful statului ucrainean.

UPDATE 7:57. Rusia își reorganizează echipamentul militar

Rusia își reorganizează echipamentul militar, armele și personalul în regiunile din estul Ucrainei, potrivit unui raport recent publicat de statul major al forțelor armate ucrainene.

UPDATE 7:10. Peste 720 de morți în Bucha și în alte suburbii ale Kievului

Peste 720 de persoane au fost ucise în Bucha și în alte suburbii ale Kievului, care au fost ocupate de trupele ruse, și peste 200 sunt considerate dispărute, anunță Ministerul ucrainean de Interne, citat de Sky News. În Bucha, primarul Anatoli Fedoruk a declarat că au fost găsite 403 cadavre și că numărul ar putea crește. Biroul procurorului general al Ucrainei a declarat că investighează, de asemenea, evenimentele din districtul Brovary, care se află în nord-est. Cadavrele a șase civili au fost găsite cu răni prin împușcare într-un subsol din satul Shevchenkove și se crede că forțele rusești sunt responsabile. Rusia a negat anterior astfel de acuzații.

UPDATE 6:50. Preşedintele Biden vorbeşte pentru prima oară de un genocid în Ucraina

Preşedintele american Joe Biden şi-a reiterat evaluarea conform căreia Rusia a comis genocid în Ucraina, spunând reporterilor: "L-am numit genocid pentru că a devenit din ce în ce mai clar că Putin încearcă doar să şteargă chiar şi ideea a a fi ucrainean", transmite CNN.

"Dovezile cresc, sunt diferite de săptămâna trecută, cu atât mai multe dovezi apar. Vom afla din ce în ce mai multe. despre devastarea — şi îi vom lăsa pe avocaţi să decidă la nivel internaţional dacă se califică, dar cu siguranţă aşa mi se pare", a spus preşedintele SUA.

În aceeaşi zi, în declaraţiile făcute din Menlo, Iowa, Joe Biden a vorbit despre posibilitatea ca Rusia să fi comis genocid, referindu-se creşterea preţurilor la gaze. "Bugetul familiei tale, capacitatea ta de a-ţi umple rezervorul, nimic nu ar trebui să depindă dacă un dictator declară război şi comite genocid la o jumătate de lume distanţă", a spus liderul de la Casa Albă.

Volodimir Zelenski, preşedintele Ucrainei, a lăudat, într-un mesak pe Twitter, afirmaţia lui Biden, arătând că ”a numi lucrurile pe nume este esenţial pentru a face faţă răului”.

Redactia Observator

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

armata conflict rusia ucraina rusia ucraina vladimir putin volodimir zelenski
Întrebarea zilei
Dacă aţi putea alege din nou, aţi opta pentru acelaşi loc de muncă?

Da

Nu

*după apăsarea butonului "Votează" pagina se va reîncărca pentru afișarea rezultatelor

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰

Stiri Sportive Citește și
Peste ce a dat un instalator care făcea reparații într-o vilă. S-a...
Fanatik.ro
Publicat 21.11.2024
Colonel american: Rusia are tot dreptul să atace NATO acum
spotmedia.ro
Publicat 21.11.2024
Culmea birocrației: O fetiță trecută, din greșeală, băiat în certificatul...
spotmedia.ro
Publicat 20.11.2024
Ce se întâmplă cu toți pensionarii din România cu pensii mai mici de 3.000 de...
Gandul
Publicat 21.11.2024
Lasconi şi Simion, la podcastul comediantului „Micutzu”. „Îmi vine să vă...
Adevărul
Publicat 21.11.2024
Ce a transmis fiica Elenei Lasconi după apariția la dezbaterea prezidențială....
A1
Publicat 21.11.2024
Horoscopul zilei de 22 noiembrie 2024. Racii își pot transforma pasiunile...
CaTine
Publicat 21.11.2024
Bianca Drăgușanu, primele declarații după ce poliția a fost chemată la...
spynews.ro
Publicat 21.11.2024
Uluitor! Încă o țară merge la TAS împotriva României
GSP
Publicat 21.11.2024
Clădirea emblematică din București, demolată. Palatul impunător a fost...
Click.ro
Publicat 21.11.2024
Temperatura ideală pentru centrala termică. La cât să o setezi pentru a nu-ți...
Useit
Publicat 19.11.2024
Care este numele real al lui Culiță Sterp. Ce apare în buletinul lui, de fapt
Redacţia.ro
Publicat 21.11.2024
Super-armele cerute insistent de Ucraina Occidentului și cum au influențat ele...
libertatea.ro
Publicat 21.11.2024
Coldplay a lansat videoclipul piesei „The Karate Kid”. Formația a colaborat...
ZU
Publicat 21.11.2024
Paste cu broccoli și măsline. Rețetă simplă și hrănitoare
Hello taste
Publicat 21.11.2024
Mononucleoza infecțioasă la copii: cauze, simptome și tratament
Deparinti
Publicat 21.11.2024
Problema numărul 1 a României, în viziunea lui Kelemen Hunor:...
ziare.com
Publicat 21.11.2024
Adamari López a împărtășit detalii picante din relația cu Toni Costa....
Happy
Publicat 21.11.2024
Nouria Nouri, fosta soție a lui Daniel Iordăchioaie, și-a cunoscut actualul...
DIVA
Publicat 23.09.2024
Operația cu laser pentru dinți. La ce se folosește în stomatologie
Medicool
Publicat 21.11.2024