Antena LIVE

Curs valutar

Update

Război Rusia - Ucraina, ziua 82 LIVE TEXT. Acord pentru evacuarea militarilor captivi în oțelăria Azovstal. Cel putin 10 civili morți, după un bombardament în est

Război Rusia - Ucraina, ziua 82. Rusia şi Ucraina ar fi ajuns la un acord pentru evacuarea celor peste 600 de militari răniţi de la Azov. Anunţul Ministerului rus al Apărării vine după ce armata a lansat mai multe bombe cu fosfor asupra oţelăriei. Răniţii ar urma să fie transferaţi pe durata armistiţiului către un spital dintr-o localitate situată la 40 de km distanţă, aflată sub controlul separatiştilor pro-ruşi. Pe front, în regiunea Harkov, armata ucraineană a ajuns la graniţa cu Rusia. Între timp, ruşii nu reusesc să îşi îndeplinească obiectivele strategice, iar NATO e optimistă că Ucraina va câştiga războiul. Îngrijorările Kremlinului nu se opresc aici. Surse citate de ziarul italian La Stampa scriu că Vladimir Putin ar fi fost internat de urgenţă pentru o intervenţie chirurgicală, iar timp de 10 zile vor fi difuzate clipuri pre-înregistrate cu liderul de la Kremlin.

De la 16.05.2022, 22:15
WhatsApp
Galerie (5)
Război Rusia - Ucraina, ziua 82 LIVE TEXT. Acord pentru evacuarea militarilor captivi în oțelăria Azovstal. Cel putin 10 civili morți, după un bombardament în est Profimedia Images

UPDATE 22:15. Mircea Geoană are încredere că Ucraina poate câștiga războiul cu Rusia

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, reafirmă încrederea Alianţei că Ucraina poate câştiga războiul început de Rusia pe teritoriul ţării vecine, Geoană spunând că Ucraina "merită" să iasă învingătoare din acest război. Mircea Geoană susţine că în sudul şi estul Ucrainei progresul forţelor ruseşti este "minimal", iar obiectivele campaniei militare a Rusiei sunt "departe de a fi îndeplinite".

"Este foarte clar că la multe săptămâni după declanşarea războiului împotriva Ucrainei de către Federaţia Rusă obiectivele acestei campanii sunt departe de a fi îndeplinite. Au pierdut războiul pentru Kiev, iar în partea de est, în Donbas şi chiar şi în sud progresul forţelor ruseşti este minimal şi în multe zone vedem contraofensiva forţelor ucrainene. De aceea, miniştrii de externe din NATO au reconfirmat faptul că vor continua să susţină Ucraina, procesul demarat la Ramstein de coordonare pentru asistenţă militară va continua, Ucraina va fi şi mai bine pregătită, şi mai bine echipată şi avem toată încrederea că Ucraina poate câştiga acest război”, a afirmat Mircea Geoană, luni seară, la Digi 24. 

Pe acelaşi subiect

n ceea ce priveşte evoluţiile din Marea Neagră, oficialul NATO a arătat că "bătălia care se duce pentru Insula Şerpilor este legată de ideea că Rusia vrea să blocheze accesul la Marea Neagră al Ucrainei şi exporturile de cereale şi minereuri ale acestei ţări".

"Este clar că în acest moment Federaţia Rusă doreşte să sufoce economic Ucraina”, a spus Geoană, adăugând că aliaţii Ucrainei fac eforturi pentru a "suplini această dificultate economică”, acordând susţinere nu doar militară, ci şi financiară şi prin găsirea de soluţii alternative pentru realizarea exporturilor.

Geoană a mai spus că se observă "o diferenţă tot mai importantă între nivelul de ambiţie politică pe care conducerea de la Kremlin şi-o propune şi capabilităţile militare de pe teren ale Federaţiei Ruse în a îndeplini acele obiective”.

Întrebat fiind în cât timp crede că se va termina conflictul din Ucraina, Geoană a afirmat că există mai mulţi factori care influenţează deznodământul, între care inclusiv starea de spirit a combatanţilor, el subliniind "moralul foarte scăzut” al trupelor ruse, însă arătând că nu subestimează capacitatea forţelor ruse. 

"Dacă lucrurile vor trebui să meargă către un deznodământ, probabil că acesta nu va fi prea apropiat. Spun asta cu regret pentru că dorim cu toţii să vedem acest război încheindu-se şi suferinţele umane încetând, dar este foarte posibil ca acest război să continue şi vom continua să susţinem Ucraina pentru că poate câştiga acest război şi într-un fel merită să câştige acest război prin modul cum îşi apără suveranitatea, independenţa şi demnitatea ca stat european. (...) Noi credem că Federaţia Rusă va avea numai de pierdut din prelungirea acestui conflict”, a adăugat Mircea Geoană.

UPDATE 20:30. Cel puțin 10 civili morți, după un bombardament la Sievierodoneţk, în estul Ucrainei

Cel puţin 10 civili au fost ucişi luni în bombardamentele organizate de forţele ruseşti asupra oraşului Sievierodoneţk din estul Ucrainei, a declarat guvernatorul regional Serghei Gaidai, relatează Reuters.

Numărul morţilor ar putea fi şi mai mare, dar, din cauza bombardamentelor constante, este dificil să identifici numărul exact al victimelor, a mai spus Gaidai. El a declarat în cursul zilei de luni că bombardamentele puternice au provocat incendii în zone rezidenţiale.

UPDATE 19:25. Avertismentul ministrului de Externe din Ucraina: UE riscă să plătească de două ori pentru război

Uniunea Europeană trebuie să oprească importurile de petrol şi gaz dinspre Rusia sau riscă să plătească de două ori pentru costurile războiului din Ucraina, a susţinut luni ministrul de externe ucrainean Dmitro Kuleba, la Bruxelles, potrivit DPA.

Înaintea unei reuniuni a miniştrilor de externe din UE, Kuleba a afirmat că, prin importurile sale de energie, blocul comunitar continuă ''să finanţeze maşina de război rusă, agresiunea şi atrocităţile ei''.

''A continua să cumpere gaz şi petrol din Rusia ar însemna pentru UE să plătească Rusiei pentru livrările de energie şi să-i furnizeze Ucrainei asistenţă financiară'', a spus şeful diplomaţiei ucrainene, potrivit Agerpres.

Referitor la impasul actual legat de o potenţială interdicţie UE asupra importurilor de petrol rusesc, Dmitro Kuleba a răspuns: ''Suntem toţi curioşi să vedem cum se încheie această saga''.

Comisia Europeană a fost mandatată să reanalizeze propunerea privind un embargou petrolier prezentată în urmă cu 12 zile şi trebuie să prezinte ''soluţii concrete'' la obiecţiile ridicate de Ungaria şi alte state membr.

UPDATE 18:30. McDonald’s se retrage din Rusia și anunță că vinde tot

McDonald's, unul dintre cele mai cunoscute branduri la nivel internațional, a anunțat că va părăsi definitiv Rusia ca urmare a războiului din Ucraina și instabilității. Această decizie vine la 30 de ani de la deschiderea primului restaurant în Moscova și după mai bine de două luni de încetare a activității, notează CNN.

Explicația oficială oferită de conducerea companiei este aceea că "criza umanitară cauzată de războiul din Ucraina și de mediul de operare imprevizibil, au determinat McDonald's să concluzioneze că proprietatea continuă asupra afacerilor din Rusia nu mai este sustenabilă și nici nu este în concordanță cu valorile McDonald's".

UPDATE 17:30. Suedia va solicita oficial aderarea la NATO, însă nu vrea baze militare sau arme nucleare pe teritoriu

Premierul Magdalena Andersson a anunţat, luni, că Suedia va solicita aderarea la NATO, schimbându-şi politica de neutralitate militară după mai multe decenii, relatează BBC. Andersson a subliniat că pentru ”siguranţa poporului suedez, cea mai bună cale de urmat este aderarea la NATO alături de Finlanda”. Cu toate acestea, ea susține că Suedia nu dorește baze militare NATO permanente sau arme nucleare pe teritoriul său dacă cererea sa aderarea sa este aprobată, relatează BBC.

UPDATE 16:05. Filmul celei mai mari umilințe suferite de ruși în Ucraina: 485 de soldați ruși morți și răniți.

Poate cel mai umilitor moment pentru armata rusă de la startul războiului în Ucraina  - aşa a fost catalogată de unii experţi militari încercarea ruşilor de a traversa săptămâna trecută râul Doneţ din nord-estul Ucrainei. Potrivit The New York Times, estimările bazate pe dovezile disponibile public sugerează că peste 400 de soldați ruși au fost uciși sau răniți în acel episod, deşi unele surse ucrainene vorbeau de două batalioane tactice pe baza pozelor cu vehicule militare distruse sau abandonate în albia și pe malurile apei.

Mai șocant este că eșecul umilitor a fost comentat de o serie de bloggeri de război pro-ruși, unii dintre ei fiind prezenți pe linia frontului printre soldați, care postează de obicei pe Telegram povești despre eroismul rușilor și lașitatea ucrainenilor. 

”Comentariile acestor bloggeri militari citiți pe scară largă poate alimenta îndoieli tot mai mari în Rusia cu privire la perspectivele Moscovei în acest război și la competența liderilor militari ai Rusiei”, a scris Institutul pentru Studiul Războiului într-o analiză publicată în weekend. 

UPDATE 14:55. Oficialii ucraineni spun că rușii din Mariupol curăță acum zonele pe care le-au bombardat

Oficialii ucraineni spun că rușii din Mariupol curăță acum zonele pe care le-au bombardat. Consilierul primarului spune că rușii îndepărtează molozul din spitalul nr. 3, puternic bombardat în martie.

„Forțele de ocupație" rusești se mișcă rapid pentru a îndepărta resturile din zonele pe care le-au bombardat în timpul ofensivei de câteva săptămâni împotriva Mariupol, potrivit oficialilor ucraineni.

Petro Andriușcenko, un consilier al primarului orașului, a declarat că rușii au început „să îndepărteze resturile" din spitalul nr. 3, care a fost puternic bombardat în martie. În imaginile video de după bombardament se vedeau femei gravide în stare gravă fiind scoase din spital. Cel puțin una a murit ulterior. „Acum, Ministerul rus pentru Situații de Urgență <curăță> rapid acolo. În mod surprinzător, planul de curățare a molozului coincide cu locurile cu cele mai mari distrugeri... teatrul de teatru, bulevardul Myru, iar acum, dintr-o dată, este vorba de spital", a declarat Andriușejnko, conform CNN.

Consilierul a declarat că rușii încearcă, de asemenea, să curețe și să redeschidă portul, dar o navă scufundată încă blochează intrarea în noul port. Ca și alți oficiali ucraineni, Andriușcenko nu se află în Mariupol, dar spune că primește informații și înregistrări video de la locuitori. El a declarat că multe subsoluri sunt încă inundate în oraș din cauza deteriorării conductelor de apă, iar apa potabilă este în mare parte inaccesibilă. La sfârșitul săptămânii, Andriushchenko a postat o înregistrare video cu o coadă lungă de oameni care așteptau apă de la cisterne. „Există cozi uriașe la punctele de îmbuteliere, dar nu este suficientă apă pentru toată lumea", a spus el.

UPDATE 14:19. Ucraina afirmă că sabotori ruși au încercat să treacă frontiera în Sumî

Serviciul de Stat al Frontierei Ucrainei afirmă că trupele ruse au deschis focul peste graniță în regiunea Sumî luni, adăugând că "polițiștii de frontieră au luptat cu sabotori inamici" care au încercat să intre pe teritoriul ucrainean din satul Lokot, conform CNN.

Regiunea Sumî din nord-estul Ucrainei se află la 48 de kilometri de granița cu Rusia, iar Sumî a fost unul dintre primele orașe care au fost atacate în invazia rusă. Serviciul Frontierei de Stat a afirmat că rușii au "tras cu mortiere, lansatoare de grenade, mitraliere și puști automate. Gărzile de frontieră s-au luptat cu sabotorii și i-au forțat să se retragă dincolo de frontiera de stat".

După mai multe săptămâni de liniște, satele de graniță din Sumî s-au aflat sub tir în ultimele zile, iar autoritățile locale spun că rușii au folosit atât lovituri aeriene, cât și artileria.

Analiștii spun că atacurile rusești asupra orașului Sumî și, de asemenea, dincolo de granița internațională, în regiunea Cernihiv, au probabil scopul de a bloca unitățile ucrainene care ar putea fi altfel desfășurate pe liniile principale ale frontului din Donbas.

UPDATE 13:45. Rușii au transformat o tabără de copii din Ucraina în câmp de execuție

După ce ucrainenii au respins atacul principal al rușilor asupra Kievului, trupurile a peste 1.000 de civili au fost descoperite în regiunea Bucha. Majoritatea au fost îngropați în grabă de soldații care se retrăgeau. O anchetă BBC atrage atenția asupra crimelor care au avut loc într-o tabără de vară pentru copii.

UPDATE 13:05. Forţe ucrainene preiau controlul frontierei în regiunea Harkov

Forţe ucrainene au respins trupe ruse şi au preluat controlul unei părţi a frontierei cu Rusia în regiunea Harkov (nord-est), anunţă luni autorităţile ucrainene, relatează AFP, potrivit News.ro. Patru persoane au fost ucise în atacuri cu rachete cu rază scurtă de acţiune, în ultimele 24 de ore.

Două persoane au fost ucise în bombardarea unui spital la Severdoneţk, în regiunea Lugansk (est), iar alte două la Mîkolaiv (sud), anunţă autorităţile ucrainene. ”Al 227-lea Batalion din cadrul celei de a 127-a Brigăzi de Apărare teritorială a Forţelor armate de la Harkov i-a expulzat pe ruşi şi s-a instalat la frontieră”, anunţă într-o postare pe Facebook Ministerul ucrainean al Apărării.

Consilierul prezidenţial ucrainean Oleksii Arestovici a dat asigurări duminică seara că ruşii transferă trupe din regiunea Herkov în regiunea Lugansk, în Donbas, cu scopul de a cuceri Severdoneţk.

UPDATE 12:56. Rușii nu vor să negocieze eliberarea soldaților de la Azovstal

Rusia a refuzat duminică să negocieze cu privire la posibilitatea eliberării combatanţilor ucraineni ai batalionului naţionalist Azov, baricadaţi de mai multe săptămâni în tunelurile combinatului siderurgic Azovstal, pe care i-a calificat drept "criminali de război".

"A face din criminalii de război ai Azov obiectul unor negocieri politice este o blasfemie faţă de istoria anului 1941", când Germania nazistă a invadat Uniunea Sovietică, a declarat Vladimir Medinski, negociatorul şef al rus pe canalul său Telegram.

UPDATE 12:00. Rusia avertizează națiunile nordice de "consecințe profunde" dacă vor adera la NATO

Aderarea Finlandei și a Suediei la NATO ar fi o "greșeală" cu "consecințe profunde", a declarat luni ministrul adjunct de externe al Rusiei, Serghei Ryabkov, potrivit Mediafax.

Duminică, guvernul finlandez și-a semnalat intenția de a se alătura NATO, lăsând în urmă decenii de neutralitate și ignorând amenințările rusești de represalii, în timp ce țara nordică încearcă să își consolideze securitatea în contextul războiului în curs de desfășurare din Ucraina. Partidul de guvernământ din Suedia a declarat ulterior că va susține, de asemenea, aderarea la alianță.

Aderarea Finlandei la NATO - a cărei finalizare va dura probabil luni de zile - ar aduce alianța militară americană la ușa Rusiei, întrucât cele două națiuni au o graniță comună de 1.335 de kilometri (830 de mile). „Faptul că securitatea Suediei, ca și cea a Finlandei de altfel, nu va fi întărită ca urmare a acestei decizii, este complet evident pentru noi", a declarat Ryabkov, potrivit TASS, citat de CNN.

UPDATE 11:14. Rușii trag cu tancurile muniție brutală

Armata Rusiei folosește în Ucraina obuze în care au încărcat cuie, interzise în zonele locuite de civili. Inventată în Primul Război Mondial, acest tip de muniție este rar utilizat de armatele moderne, potrivit CNN. Numite flechettes, adică ”săgeți mici” în limba franceză, aceste proiectile ascuțite, lungi de câțiva centimetri, au fost inventate în Primul Război Mondial, când aliații le-au folosit pentru a elimina cât mai mulți soldați inamici. Cuiele sunt introduse în obuze care sunt trase de tancuri. Când obuzul este detonat, mii de proiectile sunt pulverizate pe o arie largă.

UPDATE 10:14. Ucraina contraatacă forțele rusești în estul țării

Ucraina a contraatacat luni forțele rusești pe frontul de est, fiind raportate lupte în apropierea celui de-al doilea oraș ca mărime, Harkov, după ce agențiile militare occidentale au declarat că ofensiva Moscovei în regiunea Donbas a stagnat.

Consilierul ministrului ucrainean de interne, Vadym Denisenko, a declarat în comentarii televizate că luptele din apropierea Harkovului reprezintă "contraofensiva noastră", potrivit Reuters.

Guvernatorul regiunii Luhansk din Donbas, Serhiy Gaidai, a declarat că situația "rămâne dificilă", forțele rusești încercând să captureze orașul Sieverodonetsk. El a spus că liderii Republicii Populare Lugansk, teritoriul din Luhansk controlat de separatiștii susținuți de Rusia, au declarat o mobilizare generală: „fie lupți, fie ești împușcat, nu există altă opțiune".

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a declarat duminică că ofensiva Rusiei în Donbas a stagnat și că Ucraina ar putea câștiga războiul, un rezultat pe care puțini analiști militari l-au prevăzut atunci când Rusia a invadat Ucraina, pe 24 februarie.

UPDATE 9:00. Belarus desfășoară forțe speciale de-a lungul graniței cu Ucraina, susține Marea Britanie

Ministerul britanic al Apărării raportează o activitate sporită în rândul forțelor armate din Belarus, o tactică menită să împiedice în mod eficient trimiterea de trupe ucrainene pentru a-i sprijini pe cei care luptă pentru controlul teritoriului cu Rusia, scrie Sky News.

În actualizarea sa zilnică, ministerul a declarat că Belarus a "anunțat desfășurarea de forțe pentru operațiuni speciale de-a lungul graniței cu Ucraina, precum și unități de apărare aeriană, artilerie și rachete în poligoanele de antrenament din vestul țării". "Prezența forțelor belaruse în apropierea graniței va determina probabil menținerea trupele ucrainene, astfel încât acestea nu se pot ajunge în sprijinul operațiunilor din Donbas", a precizat ministerul. Cu toate acestea, actualizarea a precizat că, în ciuda speculațiilor anterioare, forțele belaruse nu au fost implicate direct în conflict, președintele țării și aliatul lui Putin, Alexander Lukașenko, "echilibrând probabil sprijinul pentru invazia Rusiei cu dorința de a evita participarea militară directă cu riscul sancțiunilor occidentale, al represaliilor ucrainene și al posibilelor nemulțumiri în cadrul armatei belaruse".

UPDATE 8:20. Preot militar din regiunea Harkov: Merită să luptăm până vom obţine victoria

Un preot militar din regiunea Harkov consideră că războiul declanşat de Rusia în Ucraina simbolizează lupta dintre bine şi rău, dintre Dumnezeu şi diavol.

Părintele Nicolae de la Batalionul "Serhii Kulkiţki", care îi sprijină pe militarii ucraineni în luptele contra armatei ruse din Nord-Estul Ucrainei, consideră că acţiunile armatei ruse pe teritoriul ucrainean depăşesc luptele politice şi cele militare. El este de părere că uciderea în masă a civililor ucraineni seamănă mai degrabă cu o acţiune teroristă. "Văd şi înţeleg că pe pământul nostru ucrainean s-au întâlnit din nou Arhanghelul Mihail cu diavolul. Aceasta nu mai e politică, nu este nici război. Este terorism, este genocid şi în toate acestea văd un sens şi mai profund: este lupta pentru dreptate, pentru dreptatea lui Dumnezeu, lupta pentru serbarea dreptăţii lui Dumnezeu pe pământurile noastre ucrainene. Rusia în sine întruchipează răul prin faptul că nu duce luptele cu forţele armate, ci cu copiii, vedeţi această şcoală, aşa arată viitorul pe care vrea ea să îl aducă în Ucraina şi în întreaga lume. Simt că aici se duce lupta între bine şi rău, lupta între Dumnezeu şi diavol. Merită să luptăm până vom obţine victoria", a declarat capelanul, potrivit Agerpres.

El a ajuns, duminică, la Vilkivka, un sat situat la aproximativ 15 kilometri est de Harkov, în care numeroşi localnici au murit, zeci de case au fost distruse, iar şcoala s-a transformat într-o ruină. Preotul militar s-a aşezat pe scările de la intrarea în curtea şcolii şi, ţinând o carte de rugăciuni în mână, s-a rugat pentru armata ucraineană şi pentru locuitorii Ucrainei.

UPDATE 7:05. Zelenski: Ocupanţii nu vor să recunoască faptul că sunt într-un punct mort

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a afirmat, duminică seară, într-un discurs, că “operaţiunea specială” a armatei ruse este “în faliment” şi că Rusia va recunoaşte realitatea.

“Ne pregătim pentru noi tentative ale Rusiei de atacuri în Donbas, de intensificare a mişcărilor sale în sudul Ucrainei. Ocupanţii încă nu vor să recunoască faptul că sunt într-un punct mort şi că aşa-zisa lor ‘operaţiune specială’ deja este în faliment. Însă cu siguranţă va veni momentul când poporul ucrainean îi va forţa pe invadatori să recunoască realitatea”, a spus Zelenski.

“Indiferent cât de ‘creativi’ sunt ei în Herson şi Melitopol, indiferent cum îşi prezintă presupusa ‘putere’ în zonele ocupate dun Priazovia şi Donbas, ei sunt acolo temporar. Drapelul ucrainean, legea ucraineană, viaţa ucraineană încă vor fi acolo oricum”, a adăugat preşedintele ucrainean.

Rușii încearcă să avanseze spre vest, până la granițele regiunilor Lugansk și Donețk

Unitățile militare ruse „au suferit pierderi semnificative de forță de luptă și echipamente”, în timp ce încearcă să avanseze spre vest, până la granițele regiunilor Lugansk și Donețk, potrivit unui purtător de cuvânt al Statului Major al Forțelor Armate ucrainene.

„În unele zone, personalul unităților ruse, ca o consecință a ostilităților, este mai mic de 20%. În direcția Popasna, din cauza pierderilor mari și a incapacității de a acționa independent, trupele aeriene ale forțelor armate ale Federației Ruse fac echipă cu reprezentanții companiilor militare private ruse”, a declarat Oleksandr Shtupun, purtătorul de cuvânt al Statului Major, potrivit CNN.

Orașul din Popasna din regiunea Lugansk a căzut în mâinile forțelor ruse la începutul acestei luni. De atunci, însă, se pare că soldații lui Vladimir Putin au ocupat puțin teren în zonă.

Mai mult, forțele ruse de la nord și de la est de orașul Harkov încearcă, potrivit armatei ucrainene, să-și apere pozițiile pentru a preveni avansarea trupelor de la Kiev la frontiera de stat, în timp ce continuă să bombardeze orașele și satele recent recucerite de Ucraina.

Redactia Observator

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

armata conflict rusia ucraina rusia ucraina vladimir putin volodimir zelenski
Întrebarea zilei
Vei merge la vot în turul 2 al alegerilor prezidențiale?

DA

NU

*după apăsarea butonului "Votează" pagina se va reîncărca pentru afișarea rezultatelor

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰

Stiri Sportive Citește și
Rezultate oficiale vot diasporă – alegeri preşedintele României! Pe cine au...
Fanatik.ro
Publicat 24.11.2024
Fețe, fețe la prezidențiale – Imagini inedite cu candidații la vot (Galerie...
spotmedia.ro
Publicat 24.11.2024
Nu vă lăsați mințiți
spotmedia.ro
Publicat 23.11.2024
Meteorologii Accuweather anunță 3 zile consecutive de ninsori și viscol în...
Gandul
Publicat 24.11.2024
Secretul succesului suveranistului Călin Georgescu la alegerile prezidențiale....
Adevărul
Publicat 24.11.2024
De ce Carmen Iohannis nu a votat alături de soțul său, Klaus Iohannis, la...
A1
Publicat 24.11.2024
Horoscopul zilei de 25 noiembrie 2024. Peștii sunt perfecționiști. Află ce se...
CaTine
Publicat 24.11.2024
Andrei Rotaru și Cristina, femeia pe care a părăsit-o pentru ispita Diandra, au...
spynews.ro
Publicat 22.11.2024
S-au aliat OFICIAL cu Kosovo împotriva României în războiul de la TAS:...
GSP
Publicat 22.11.2024
Alegeri prezidențiale 2024. Exit-poll, la ora 21.00. Marcel Ciolacu și Elena...
Click.ro
Publicat 24.11.2024
Cel mai sănătos fruct din lume. Are un scor nutrițional de 96 din 100
Useit
Publicat 24.11.2024
Doliu în lumea artistică din România! Artistul a suferit un infarct înaintea...
Redacţia.ro
Publicat 23.11.2024
Ce așteptări au românii de la noul președinte al țării: „O viață mai...
libertatea.ro
Publicat 24.11.2024
Cher a vorbit despre singurul bărbat care s-a despărțit de ea: „Am fost...
ZU
Publicat 24.11.2024
Biscuiți cu dovleac copt și ciocolată, plini de savoare și culoare
Hello taste
Publicat 24.11.2024
6 sfaturi pentru a reduce timpul petrecut de copii în fața ecranului
Deparinti
Publicat 24.11.2024
Cine este Călin Georgescu, independentul care l-a învins și pe George...
ziare.com
Publicat 24.11.2024
Cine pleacă din distribuția seriei Golden Boy – Dragoste rebelă. Este vorba...
Happy
Publicat 22.11.2024
Nouria Nouri, fosta soție a lui Daniel Iordăchioaie, și-a cunoscut actualul...
DIVA
Publicat 23.09.2024
Lipsa de fier: simptome care trebuie să-ți dea de gândit
Medicool
Publicat 24.11.2024