Cum se aleg produsele pentru masa de Paste
Dacă râvniţi la o masă de Paşte cu preparate tradiţionale, dar nu aveţi rude la ţară, nu-i nimic. Cumpăraţi tot ce aveţi nevoie cu un singur drum la piaţă şi gătiţi acasă. Comercianţii au scos deja mieii gata tăiaţi la vânzare, iar tarabele sunt pline de verdeţuri.
De Redactia Observator la 14.04.2014, 22:01În plus, preţurile sunt mai mici decât anul trecut. Legumele sunt la jumătate de preţ, iar kilogramul de miel este în pieţe cu 2 lei mai ieftin. În pieţele din Capitală, kilogramul de miel se vinde cu 23 de lei kilogramul.
Drobul este al doilea preparat care nu trebuie să lipsească de pe masa de Paşte. Folosiţi toate organele mielului, puţină carne de la gât şi praporul. Plus verdeţuri pentru salate.
Avem o primăvară îmbelşugată, aşa că preţurile sunt la jumătate faţă de anul trecut. De aceleaşi legume avem nevoie şi pentru friptură. E drept, încă o sută de lei se duc pe ouă, pască şi cozonaci, sucuri şi vin.