Deliciu Românesc, în concurs la Milano
Brioşa cu carne de curcan şi iepure este invenţia gastronomică românească ce ne va reprezenta la Milano. Trei studente din Sibiu şi-au câştigat acest drept după ce au doborât concurenţa, alte 19 echipe, într-o primă etapă, la Timişoara.
De Redactia Observator la 18.06.2015, 17:38Brioşa cu carne de curcan şi iepure este invenţia gastronomică românească ce ne va reprezenta la Milano. Trei studente din Sibiu şi-au câştigat acest drept după ce au doborât concurenţa, alte 19 echipe, într-o primă etapă, la Timişoara.
În halat alb, în faţa unui robot de bucătărie, Andreea pare o gospodină, e drept, una pricepută. Dar tânăra e mai mult de atât. Alături de alte două colege, Daniela şi Gabriela, studente în anul IV la Facultatea de Industrie Alimentară din Sibiu, ne va reprezenta, în câteva luni, la Milano. Prima etapă au trecut-o deja. Cu brio.
La Timişoara am avut emoţii pentru că ne-am dorit într-adevăr să ocupăm primele trei locuri. Şi l-au ocupat pe primul cu preparatul lor. Brioşa din carne de curcan şi iepure.
Brioşele vor fi prezentate în luna octombrie la concursul internaţional Ecotrophelia 2015. Fetele speră ca şi acolo, produsul lor să fie la fel de apreciat.