Special! Baloanele fac desertul irezistibil
Pregătirea unui desert care să uimească pe oricine nu este atât de dificilă pe cât pare! Şi nici nu trebuie să fiţi vreun specialist în artă culinară. În schimb aveţi nevoie de ceva răbdare şi un pic de îndemânare
De Redactia Observator la 15.07.2015, 21:10- EDIŢIE SPECIALĂ Observator. Primele EXIT POLL-uri ale Alegerilor Prezidenţiale, ora 21:00, LIVE la Antena 1
- Un român de 100 de ani a votat la o secţie din Munchen
Pregătirea unui desert care să uimească pe oricine nu este atât de dificilă pe cât pare! Şi nici nu trebuie să fiţi vreun specialist în artă culinară. În schimb aveţi nevoie de ceva răbdare şi un pic de îndemânare
Iar ca ingrediente, vă ajung câteva fructe, nişte ciocolată şi nişte baloane. Nu contează culorile baloanelor, mai ales că nu le veţi servi la masă. În schimb, le veţi folosi pentru a realiza nişte coşuleţe. Da, nişte coşuleţe din ciocolată, în care veţi pune fructele tăiate. În orice caz, e bine să exersaţi de câteva ori înainte de a vă invita prietenii în vizită.
Nu trebuie să fii un mare maestru în bucătărie pentru a putea realiza coşuleţe, cupe sau farfurii din ciocolată. Însă trebuie să aveţi mare atenţie la ingrediente. Iar spartul baloanelor poate fi chiar distractiv. Dacă ştii cum să procedezi.
Dacă aveţi două mâini stângi, poate ar fi bine să exersaţi de mai multe ori înainte de a avea musafiri la masă. Sau, cel mai simplu, să apelaţi la ajutorul unui specialist care să le realizeze.
După ce aţi îndepărtat balonul, coşuleţele pot fi umplute cu îngheţată sau le puteţi colora cu tot felul de toppinguri şi fructe iar dacă la prima încercare forma obţinută vă nemulţumeşte, le puteţi finisa după ce se întăreşte ciocolata. Sau puteţi pur şi simplu să mascaţi greşelile cu frişcă.