Ultima descoperire în materie de slăbit: cafeaua cu unt
Pentru mulţi dintre noi, dimineţile încep abia după ce simţim mirosul cafelei. Şi, de cele mai multe ori, cana de cafea ne ţine loc de mic-dejun. Doar că, atunci când plecăm nemâncaţi de acasă, există riscul să ronţăim cât e ziua de lungă. Dar nutriţioniştii americani au descoperit metoda prin care cafeaua de dimineaţă să fie la fel de consistentă ca o masă în toată regula. Nu trebuie decât să o combinăm cu unt. Cu mult unt.
De Redactia Observator la 03.09.2014, 20:32Pentru mulţi dintre noi, dimineţile încep abia după ce simţim mirosul cafelei. Şi, de cele mai multe ori, cana de cafea ne ţine loc de mic-dejun. Doar că, atunci când plecăm nemâncaţi de acasă, există riscul să ronţăim cât e ziua de lungă. Dar nutriţioniştii americani au descoperit metoda prin care cafeaua de dimineaţă să fie la fel de consistentă ca o masă în toată regula. Nu trebuie decât să o combinăm cu unt. Cu mult unt.
Alţii au auzit de această combinaţie inedită. Cu toate acestea, până acum nu au riscat să bea aşa ceva.
Problema este alta: pentru ca invenţia nutriţioniştilor americani să funcţioneze, trebuie să le respectăm întocmai indicaţiile. Mai precis, la fiecare cană să adăugăm 80 de grame de unt. Ca să vă faceţi o idee, asta înseamnă 3 linguri pline. Da, linguri. Nu linguriţe. A fost destul pentru ca nutriţioniştii români să respingă această nouă dietă de peste Ocean.
Bineînţeles, meticuloşii nutriţionişti din Statele Unite au o variantă şi pentru vegetarieni. Aceştia pot înlocui untul normal cu unt de cocos. Dar nici aşa nu e bine, pentru că discutăm tot despre o bombă calorică. Cel mai bine este să ne bem cafeaua în varianta clasică. Aşa ne putem bucura de toate avantajele pe care ni le aduce.
Iar după ce vom avea energie şi tonus, e indicat să ne pregătim un mic-dejun ca la carte, cu fructe, legume, proteine şi carbohidraţi sănătoşi.