Antena Meniu Search
x

Antrenamentele din Formula 3 de la Imola au fost în AntenaPLAY. Programul complet

Etapa de Formula 3 de la Imola e în AntenaPLAY, în perioada 17-19 mai. Atunci va avea loc cea de-a treia etapă a Campionatului Mondial de Formula 3, după cele de la Sakhir şi Melbourne.

de Redactia Observator

la 17.05.2024 , 18:56

Antrenamentele din Formula 3 de la Imola au fost în AntenaPLAY
Antrenamentele din Formula 3 de la Imola au fost în AntenaPLAY - Profimedia

Spectacolul din Regiunea Emilia Romagna va începe vineri, atunci când, de la ora 10:55, vor avea loc antrenamentele. Tot vineri, dar de la ora 16:05, se vor desfăşura calificările de la Imola.

Etapa de Formula 3 de la Imola e în AntenaPLAY (17-19)

Update16:42: 3 monoposturi de la Trident au ocupat primele 3 poziții în calificări. Pe 1 a terminat Ramos, pe 2 s-a clasat Fornaroli, în timp ce poziția a 3-a a fost ocupată de Meguetounif.

Articolul continuă după reclamă

Update 16:40: Santiago Ramos, de la Trident, a câștigat calificările din Formula 3 de la Imola! A obținut un timp de 1:31.762.

Pe acelaşi subiect

Update 16:05: Au început calificările din Formula 3 de la Imola.

Update 11:45: Antrenematele din Formula 3 de la Imola s-au încheiat sub steag roşu. Cei mai rapid pilot a fost Goethe, urmat de Browning şi Boya.

Update 11:37: Al doilea steag roşu al sesiunii! Potr Wisnicki a ajuns şi el în zidul de protecţie. La fel ca Sebastian Montoya, Wisnicki a ieşit singur din monopost.

Update 11:22: Antrenamentele din Formula 3 s-au reluat.

Update 11:17: Steag roşu! Sebastian Montoya a ieşit de pe circuit şi a intrat în zidul de protecţie. Din fericire, pilotul a ieşit din monopost şi este teafăr. 

Update 10:55: Au început antrenamentele din Formula 3.

Sâmbătă, începând cu ora 11:05, vom avea parte de cursa de sprint de la Imola. Iar duminică, de la 09:30 dimineaţă, va avea loc cursa, a treia a sezonului şi momentul principal de atracţie al week-end-ului, live în AntenaPLAY.

La fel ca în cazul etapei de Formula 2, şi Formula 3 a avut prima etapă la Imola în 2022. Zane Maloney este deţinătorul recordului pe un singur tur la Imola, în Formula 3 (1:41.180). La cursa de sprint vom avea parte de 18 tururi, iar la cursă de 22 de tururi.

  • Antrenamente – 17 mai, 10:55
  • Calificări – 17 mai, 16:05
  • Sprint – 18 mai, 11:05
  • Cursa – 19 mai, 09:30

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Vi s-a părut exagerată reacţia publicului la momentul Babasha de la concertul Coldplay?
Observator » AntenaPLAY » Antrenamentele din Formula 3 de la Imola au fost în AntenaPLAY. Programul complet