Antena Meniu Search
x

Taxă pentru şoferii care vor să intre cu maşina în anumite parcări publice din sectorul 4

Şoferii care vor dori să intre cu maşinile în parcări publice din Sectorul 4 vor plăti o taxă de un leu pentru două ore de utilizare a spațiului de parcare. Anunţul a fost făcut de primarul Daniel Băluță.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 26.01.2021, 12:29

Taxă pentru şoferii care vor să intre cu maşina în anumite parcări publice din sectorul 4 - Hepta
  • Șoferii care și-au lăsat mașinile în aceste parcări publice au obligația să le ridice în cel mult 48 de ore.

Primarul Sectorului 4 al Capitalei, Daniel Băluță, a anunțat că mai multe parcări publice vor intra în sistemul de tarifare.

Astfel, şoferii care vor să intre cu maşinile în aceste parcări vor trebuie să achite o taxp de un leu pentru două ore de parcare, banii strânși urmând să fie utilizați pentru întreținerea parcărilor.

"Câteva parcări publice din sectorul nostru intră în sistem de tarifare.

O bună perioadă de timp acestea au funcționat fără taxă pentru a încuraja parcarea mașinilor în locuri special amenajate în acest sens. Parcările de pe străzile Secerei și Izvorul Rece vor avea un tarif de 1 leu pentru două ore.

Un preț aproape simbolic, dar care ne va ajuta să întreținem aceste investiții și, în timp, să lărgim rețeaua de parcări publice în Sectorul 4", a anunțat, pe Facebook, primarul Daniel Băluță.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Șoferii care și-au lăsat mașinile în aceste parcări publice au obligația să le ridice în cel mult 48 de ore, a mai precizat primarul Sectorului 4.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Auto » Taxă pentru şoferii care vor să intre cu maşina în anumite parcări publice din sectorul 4