Antena Meniu Search
x

Galerie foto A câștigat o casă de 4 milioane de euro după ce a donat doar 40 de euro. Cu cât ar putea închiria locuința de lux: "Înainte am câștigat o cutie cu prăjituri"

I-a surâs norocul. Un tătic a câștigat un conac uimitor în valoare de patru milioane de euro după ce a făcut o donație de 40 de euro. Astfel, cu donația făcută, bărbatul s-a înscris automat într-o cursă pentru premiul cel mare și, total surprins, a fost câștigător.

de Redactia Observator

la 30.07.2023, 17:15

Will Satherley, în vârstă de 40 de ani, a câștigat casa de vis din Cotswolds fără ipotecă, precum și 116.000 de euro în numerar, după ce a făcut donația și a intrat în cursa pentru premiu. Will, din Cardiff, Țara Galilor, se afla în grădina casei pe care o împarte cu soția sa, Carrie și cei doi fii ai lor, construind un loc de joacă pentru copii când a primit vestea incredibilă, potrivit The Sun.

Lucream în grădină și eram acoperit de așchii de lemn când am văzut câteva apeluri pierdute, aproape că le-am ignorat. Mă bucur că nu am făcut-o, deoarece Omaze (compania care a organizat tombola) m-a sunat pentru a mă anunța că am câștigat un premiu. Nu știam cum să sărbătorim cel mai bine, deoarece eram încă în stare de șoc, așa că doar am chemat câțiva prieteni și am comandat pizza o stică, două de vin”, a declarat bărbatul. 

A câștigat o casă de patru milioane de euro

De fapt, a fost atât de uimit încât a sfârşit prin a termina zona de joacă la ora 4 dimineaţa, deoarece nu a putut să doarmă de emoţie.

Pe acelaşi subiect

Vecinii trebuie să se fi întrebat ce făceam eu la ora aia”, a glumit bărbatul.

Will și Carrie, care lucrează ambii în domeniul finanțelor, vor putea acum să-și mute familia în uimitoarea casă cu patru dormitoare din Chipping Campden, Gloucestershire. Proprietatea de 4.250 mp este dotată cu o bucătărie superbă, o zonă de living spațioasă și o grădină mare. Are chiar și o piscină încălzită de 10 metri și o sală de sport bine aprovizionată.

Cel mai bun lucru pe care l-am câștigat vreodată ca familie înainte de asta a fost o cutie cu șase prăjituri. Acesta depășește cu siguranță acest lucru, este o victorie care schimbă viața întregii familii”, a spus bărbatul. 

În cazul în care decid să închirieze casa, agenții locali estimează că le-ar putea câștiga până la 11.000 de euro pe lună. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri economice » A câștigat o casă de 4 milioane de euro după ce a donat doar 40 de euro. Cu cât ar putea închiria locuința de lux: "Înainte am câștigat o cutie cu prăjituri"