Antena Meniu Search
x

Video Atmosferă de bâlci în Măciuca: Se pregătesc 40.000 de sarmale și 2 tone de vânat pentru nunta lui George Simion

E atmosferă de bâlci în localitatea Măciuca, din Vâlcea. George Simion, liderul AUR, se va căsători mâine cu iubita sa, Ilinca. La nuntă sunt aşteptaţi peste zece mii de invitaţi. Îi așteaptă carne de vânat, plimbări cu balonul, activităţi pentru copii şi concerte de muzică folk şi rock. Azi, cei doi s-au cununat civil. 

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 26.08.2022, 20:54

Vezi și

George Simion şi iubita sa, Ilinca au spus da în faţa câtorva apropiaţi. Noua doamnă Simion a fost extrem de emoţionată. 

Ilinca, soţia lui George Simion: Sunt foarte bucuroasă de acest eveniment. Mi-am dorit să fie aşa, am organizat-o împreună. 

Printre invitaţi, oameni de toate felurile.

George Simion, copreședinte AUR: Avem mulţi oameni care ne sunt dragi, domnul Diaconescu e unul dintre ei. 

Pe acelaşi subiect

Dan Diaconescu: Nunta e pe placul lui Simion şi aşa cum e Simion aşa e şi nunta. 

Pestre zece mii de invitaţi sunt aşteptaţi la petrecerea de mâine. Unii au venit de departe chiar de azi. Accesul la nuntă se va face doar pe bază de brăţară, la fel ca la un festival. Pregătirile sunt în toi: se întind mese, se primește marfa, se aranjează standuri. Un camion frigorific a fost adus doar pentru a păstra la rece brânza oferită de Gigi becali cadou mirilor. Tot satul a intrat în vria pregătirilor pentru nunta de aur. 

Cununia religioasa va avea loc mâine de la ora 12, iar marea petrecerea va începe imediat după. La eveniment vor cânta artişti celebri precum Maria Gheorghiu, trupa Pheonix şi Surorile Osoianu. Invitaţii vor putea zbura cu un balon cu aer cald, contra cost, iar copiii se vor putea bucura de teatru de păpuşi şi diverse ateliere. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri economice » Atmosferă de bâlci în Măciuca: Se pregătesc 40.000 de sarmale și 2 tone de vânat pentru nunta lui George Simion