Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Berăria H investeşte 40 de milioane de euro pentru a deschide a doua locaţie din ţară. Compania a câştigat un teren de 30.000 de mp

Berăria H se extinde în ţară şi primul oraş vizat este Iaşi, unde planifică o investiţie de peste 40 milioane euro într-un proiect de regenerare urbană dezvoltat pe un teren de peste 30.000 mp. Vânzările generate de locaţia din Bucureşti au depăşit pentru prima dată pragul de 15 milioane de euro, în 2023. În ultimele 12 luni, a înregistrat un trafic de peste 700.000 de oaspeţi.

de Redactia Observator

la 11.09.2024 , 16:01

- Shutterstock

”Berăria H plănuieşte să ajungă în mai multe oraşe. Primul oraş vizat este Iaşi, unde Berăria H a câştigat o licitaţie pentru un teren cu o suprafaţă de peste 30.000 mp”, anunţă compania. Berăria H sărbătoreşte 10 ani de la deschidere, perioadă în care a atras peste 5 milioane de clienţi.

În ultimele 12 luni traficul a fost de peste 700.000 de oaspeţi, iar vânzările generate de locaţie au depăşit în 2023, pentru prima dată, pragul de 15 milioane de euro.

În ce vor transforma terenul

Articolul continuă după reclamă

„Plănuim un proiect extins de regenerare urbană care, pe lângă Berăria H Iaşi, va include diverse funcţiuni comerciale din sfera divertismentului şi a ieşirilor în oraş, creând un nucleu dinamic al vieţii sociale pentru comunitate. Am planificat două faze de dezvoltare, cu o investiţie totală estimată la peste 40 de milioane de euro”, a declarat Vlad Dumitru, manager general Berăria H.

Pe acelaşi subiect

Totodată, din informaţiile publice, adiacent locaţiei, autorităţile au în vedere amenajarea unui muzeu, iar în imediata vecinătate se află mai multe terenuri de sport (fotbal, tenis). Compania poartă discuţii şi pentru locaţii în alte două oraşe din România.

De asemenea, Berăria H a achiziţionat restaurantul Shorley din capitală (atât clădirea, cât şi dreptul de utilizare a mărcii). Restaurantul Shorley, unul dintre primele deschise în Bucureşti în anii ’90, a devenit un reper pentru studenţimea din '90 - 2000 şi a atras numeroase celebrităţi.

Berăria H din Bucureşti a fost deschisă în anul 2014 şi in anul acesta va sărbători 10 ani de la înfiinţare.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Ştiri economice » Berăria H investeşte 40 de milioane de euro pentru a deschide a doua locaţie din ţară. Compania a câştigat un teren de 30.000 de mp