Antena Meniu Search
x

Video Cel mai scump târg de Crăciun din România. Primăria nu se zgârceşte la iluminatul festiv: buget de un milion de euro

Anul acesta, majoritatea oraşelor încearcă să economisească atunci când vine vorba de decoraţiunile de Crăciun. Cu o singură excepţie. Târgul de Crăciun de la Constanţa pare că va fi cel mai scump din ţară. Primăria plănuieşte să investească în iluminatul festiv o sumă uriaşă, deși în urmă cu un an primarul liberal Vergil Chițac declara că nu va irosi banii pentru beculețe, din cauza crizei provocate de pandemie.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 26.11.2021, 14:21

Vezi și

Cu o investiţie de un milion de euro pentru târgul de Crăciun, Constanţa devine unul dintre oraşele cu cele mai mari bugete din ţară - poate chiar cel mai mare. Suma se apropie de cea cheltuită la Viena, pentru luminile de sărbători.

Târgul de Crăciun din Constanţa, gata de 1 Decembrie

Multe decoraţiuni au fost montate deja pe bulevardele principale. Mai exact, până acum au fost împodobite zece bulevarde, zona peninsulară, zona din centru, dar şi foarte multe parcuri. Târgul de Crăciun va fi gata până în data de 1 decembrie, iar apoi luminile vor fi aprinse treptat până pe 6 decembrie, de Moş Nicolae. Licitaţia a avut loc în vară, după ce sezonul trecut primarul din Constanţa susţinea că "nu sunt paturi în spitale; mai puţine beculeţe, mai mult respect pentru priorităţi". Până la urmă, bucuria sărbătorilor a devenit o prioritate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Stiri economice » Cel mai scump târg de Crăciun din România. Primăria nu se zgârceşte la iluminatul festiv: buget de un milion de euro