Antena Meniu Search
x

Video Primul târg de Crăciun din Bucureşti şi-a deschis porţile. Oamenii, aşteptaţi la luminiţe, vin fiert şi patinoar

Primul târg de Crăciun din Capitală a fost inaugurat, aseară, în Parcul Drumul Taberei. Sute de bucureşteni au ieşit din case şi au venit să se bucure de luminile de sărbătoare, ori să se dea în carusel. Vizitatorii nu au plătit taxă de intrare, dar au trebuit să prezinte certificatul de verde. În seara aceasta se deschide şi târgul de Crăciun din centrul Bucureştiului.

de Redactia Observator

la 26.11.2021, 09:05

Vezi și

Primăria Sectorului 6 a dat startul sărbătorilor de iarnă, în Capitală. În parcul Drumul Taberei s-a deschis oficial primul târg de Crăciun al sezonului. Acesta va rămâne deschis zilnic, între orele 12:00 şi 20:00, până pe 26 decembrie. "Mi se pare foarte frumos şi foarte drăguţ pentru că de mult nu am avut parte de un târg de Crăciun, luând în considerare situaţia pandemică din trecut, deci eu mă bucur foarte mult", mărturiseşte un trecător. 

Citeşte aici: Când se aprind luminiţele în Bucureşti. Programul târgului de Crăciun din Capitală

În interiorul târgului sunt 30 de căsuţe de unde vizitatorii îşi pot cumpăra suveniruri, dulciuri, mâncare tradiţională sau un pahar de vin fiert. Tot aici urmează să fie deschis şi un patinoar, de 1.000 de metri pătraţi. "Este foarte frumos şi chiar merită toată lumea să vină să se distreze", spune un bucureştean.  

Târgul de Crăciun din Piaţa Universităţii

Tot aseară au avut loc şi probele tehnice pentru Târgul de Crăciun organizat de Primaria Municipiului Bucureşti în Piaţa Universităţii. Deschiderea oficială va avea loc în această seară. Târgul de aici va fi deschis timp de o lună, iar intrarea se va face în baza certificatului verde.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Evenimente » Primul târg de Crăciun din Bucureşti şi-a deschis porţile. Oamenii, aşteptaţi la luminiţe, vin fiert şi patinoar