Antena Meniu Search
x

Profesorii și elevii au concurat la cea mai importantă competiție de limba engleză, o cursă a cititului

Iubitorii de lectură în limba engleză, atât elevi cât şi profesori, au participat la un concurs cu premii atractive.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 24.07.2020, 11:59

Vezi și
  • Cei mai buni au fost recompensați și premiați.
  • Peste 70 de elevi de la scoala Just for Kids din capitală s-au înscris în competiție.

Școala Gimnaziala Just for Kids din capitală a reușit să câștige cele mai importante premii puse la bătaie de organizatori.

Alina Damian, profesor de limba engleză la Școala Gimnaziala Just 4 Kids: Este o mare onoare pentru școala noastră că am reușit să participăm și să câștigăm cele mai importante premii ale acestei competiții, o mare bucurie pentru copii +0.36 un mod minunat de a le recunoaște eforturile și de a le compensa munca depusă, citind și completând portofolii.

Peste 70 de elevi de la scoala Just for Kids din capitală s-au înscris în competiție. Dintre aceștia, 15 au reușit să câștige premii. Concursul s-a adresat copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 18 ani. Tematica propusă a fost potrivită pentru orice vârstă și pentru orice nivel de cunoaștere a limbii engleze.

Alina Damian, profesor de limba engleză la Școala Gimnaziala Just 4 Kids: Elevii au nevoie de un imbold din partea celor care le sunt mentori și modele în viața, profesorii lor. Am considerat că este important să le oferim această oportunitate, de a citi mai mult, de a îi ajuta să pătrundă în universul lecturii și al cărților, prin aceste minunate materiale.

Eliza Maria are 10 ani și este o iubitoare a limbii engleze. A aflat de concurs de pe internet. Nu a stat prea mult pe gânduri și s-a înscris în competiția celor care iubesc lectura.

Eliza Maria, elevă: M-a ajutat să îmi îmbunătățesc vocabularul în limba engleză și m-a făcut să mă simt mult mai fericită. Mă simt mândră de mine și mă bucur că am putut să particip.

Reading Race este o altfel de cursă… o cursă a lecturii, pentru copiii pasionați de limba engleză, dar și pentru profesori și școli.

Alina Damian profesor de limba engleză Școala Gimnaziala Just 4 Kids: Ei și-au ales pachetul de cărți, pe care și l-au dorit, apoi au citit cele 8 cărți, au completat portofoliile de lectură, apoi au trimis către Fischer aceste portofolii, iar acolo au fost jurizate de cei de la Fischer.

Iar cei mai buni au fost recompensați și premiați. Trei tabere de limba engleza, cursuri gratuite de limba engleză sau abonamente la biblioteca British Council - sunt doar câteva dintre premiile puse la bătaie de organizatori.

Daniela Văduva director general Fischer International: Pentru noi, organizatorii, etapa cea mai importantă și cu satisfacțiile cele mai mari este premierea participanților, elevilor și profesorilor. Ediția a 3-a concursului, care tocmai s-a încheiat, oferă participanților cu portofoliile cele mai interesante câteva premii speciale. 3 abonamente pentru un an de zile la biblioteca consiliului britanic, 3 tabere de limba engleza în România şi şapte burse de studiu pentru un curs de limba engleză la centrul Eurognosis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi cumpărat produse aproape de expirare, la preţ mai mic?

Observator » Educatie » Profesorii și elevii au concurat la cea mai importantă competiție de limba engleză, o cursă a cititului