Antena Meniu Search
x

Video Adina de la Heaven şi-a micşorat sânii: "Trebuia să fac operaţia la 18 ani"

Ce au în comun Drew Barrymore, Christina Ricci, Queen Latifah Simona Halep şi Adina de la Heaven? Toate au trecut prin aceeaşi intervenţie estetică. Nu şi-au mărit bustul ci dimpotrivă. Şi l-au micşorat. Şi nu a fost deloc un moft iar alegerea ţine în primul rând de sănătate. Raluca Bădică a stat de vorbă pe îndelete despre ce înseamnă operaţia de reducţie mamară cu Adina. 

de Redactia Observator

la 03.05.2023, 13:31

Vezi și

Eu am avut sânii mari de la o vârstă foarte fragedă. Aveam 16 ani şi băieţii făceau ceva mişto de mine şi atunci îmi luam pulovere foarte mari, mereu eram în pantaloni, nu eram în fustă şi mergeam aplecată ca să ascund. Eu atunci mi-am deformat coloana practic, pentru că eram în creştere. Şi de asta le spun domnişoarelor, adolescenţelor daca v-aţi născut cu sânii mari mergeţi drepte pentru că nu aveţi de ce să vă fie ruşine şi nu trebuie să lăsaţi pe nimeni să vă atace, să vă înjosească pentru că nu este cazul şi faceţi operaţia cât de repede puteţi, a declarat  Adina de la Heaven pentru Observator. 

Adina în schimb a aşteptat mult. A făcut operația de reducție mamară la 43 de ani. Şi spune acum că a fost cea mai bună alegere.

Atunci când pacientele au sânii grei, voluminoşi şi doresc să scape de acea greutate, facem operaţia de reducţie mamară. Prin ea se elimină partea de ţesut greu din polul inferior din partea de jos a sânului şi se ridică şi se pot simetriza, spune medicul estetician al Adinei. 

Cauzele principale pentru care sânii cresc exagerat sunt tulburările hormonale apărute in adolescenţă, la naşterea unui copil sau creşterea în greutate asociată cu tulburări metabolice legate de glanda tiroidă. 

Pe acelaşi subiect

Pe scurt, medicii recomandă intervenţia atunci cand sânii sunt prea mari in comparaţie cu proporţiile naturale ale corpului, iar greutatea lor cauzează dureri de coloană, umeri sau gât, cu sau fără deformări ale coloanei.

Dacă vrem să avem o sarcină în scurt timp bine este să o facem după deoarece sarcina o să ducă la mărirea în volum a sânilor şi lăsarea lor ulterioară ce ar necesita o altă intervenţie dacă momentul este programat mai îndepărtat atunci o putem face şi dacă este după să revenim cu o altă intervenţie estetitică, spune medicul ginecolog Lidia Radu. 

Durerile pe care le are o femeie cu sânii mari nu le doresc nimănui şi îmi pare rău că nu am făcut această intervenţie acum 20 de ani şi le sfătuiesc pe toate doamnele să nu aştepte atât de mult timp, operaţia este una foarte uşoară.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Entertainment » Adina de la Heaven şi-a micşorat sânii: "Trebuia să fac operaţia la 18 ani"