Antena Meniu Search
x

Foto "Am reparat o greşeală din trecut". Dwayne Johnson s-a întors la magazinul de unde a furat ciocolată în copilărie și a cheltuit 300 de dolari

Dwayne Johnson, unul dintre cei mai bine plătiți actori de la Hollywood, a distribuit gestul său pe rețelele sale de socializare: s-a întors în magazinul de unde a furat bomboane în copilărie şi a cheltuit 300 de dolari. Actorul a explicat că a avut o copilărie dificilă și că faptul că a cheltuit banii în magazinul respectiv l-a ajutat să „repare o greșeală din trecut”, relatează El Pais.

De Marina Dinu la 30.11.2022, 16:38
Dwayne Johnson s-a întors la magazinul de unde a furat bomboane în copilărie și a cheltuit 300 de dolari
Dwayne Johnson s-a întors la magazinul de unde a furat bomboane în copilărie și a cheltuit 300 de dolari - Instagram/Dwayne Johnson

Dwayne Johnson a intrat într-un magazin Seven Eleven din Hawaii duminica trecută, gata să „repare o greșeală din trecut”. Actorul a publicat detaliile acestei vizite pe rețelele sale de socializare. În postări a explicat că, înainte de a deveni una dintre cele mai bogate vedete de la Hollywood, a avut o copilărie dificilă pe insula americană. 

„Nu aveam un ban, așa că obișnuiam să fur un baton Snickers în fiecare zi timp de aproape un an, când aveam 14 ani, în timp ce mergeam către sală. Aceeași vânzătoare era acolo în fiecare zi și mereu întorcea capul, dar nu mi-a atras niciodată atenția”, a explicat Dwayne Johnson pe contul lui de Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dwayne Johnson (@therock)

Pe acelaşi subiect

De data asta, actorul din Jumanji a golit întreg raftul de batoane de ciocolată și a mers la casa de marcat, explicând angajaților motivul acțiunii sale. "Știu că sună foarte prostesc, dar de fiecare dată când vin acasă în Hawaii și trec cu mașina pe lângă (magazinul) 7-11... întotdeauna am știut că trebuie să intru și să iau fiecare baton de ciocolată pe care îl aveau... că asta era ceea ce trebuie făcut", a explicat Johnson.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dwayne Johnson (@therock)

Johnson, unul dintre cei mai bine plătiți actori de la Hollywood, a profitat de vizită pentru a face fotografii cu angajații magazinului și a împărtăși cu ei poveşti din copilăria sa. A distribuit imaginile pe Instagram, unde are 349 de milioane de urmăritori.

Copilăria lui Dwayne Johnson

Actorul nu a avut o copilărie ușoară. El și familia lui au fost evacuați din casa lor din Hawaii în 1987, când el avea 14 ani. Familia a părăsit apoi insula pentru a se stabili la periferia orașului Nashville (Tennessee). 

Întoarcerea actorului la locul său de origine și vizita la magazinul din cartierul său au servit la vindecarea rănilor, după cum a explicat el însuși. „Am exorcizat în sfârșit acest blestemat demon de ciocolată care mă roade de zeci de ani”, a scris el pe Facebook. „Ca bonus, a fost foarte distractiv să plătesc pentru toți cei care au intrat în (magazinul) 7-11 cât timp am fost acolo. A fost cel mai mic lucru pe care l-am putut face având în vedere toate prostiile pe care le-am făcut în trecut”.

„Nu putem schimba trecutul și nici unele dintre lucrurile stupide pe care le-am făcut, dar din când în când putem adăuga o mică notă de grație acelei situații și putem pune un zâmbet larg pe fața unui străin”, a explicat actorul.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Entertainment » "Am reparat o greşeală din trecut". Dwayne Johnson s-a întors la magazinul de unde a furat ciocolată în copilărie și a cheltuit 300 de dolari