Antena Meniu Search
x

Video Actorul Chris Hemsworth ia o pauză de la actorie. Starul din "Thor" are risc crescut de Alzheimer

Actorul Chris Hemsworth vrea să ia o pauză de la actorie. Starul din "Thor" a aflat că are un risc crescut de a dezvolta Alzheimer în urma mai multor teste. El a mărturisit că nu vrea să se retragă, dar că trebuie să aibă mai multă grijă de el prin odihnă şi sport.

de Redactia Observator

la 22.11.2022, 17:16

Vezi și

În timp ce filma pentru serialul Limitless, Chris Hemsworth a fost supus mai multor teste din care a reieşit că este predispus să dezvolte boala Alzheimer. Bărbatul în vârstă de 39 de ani a mărturisit că aceasta este cea mai mare frică a sa, cu atât mai mult cu cât genele de Alzheimer sunt moştenite de la ambii părinţi. Astfel, crește de 8 până la 10 ori riscul de a suferi de această afecţiune, comparativ cu o persoană care nu are ambele copii ale genei.

Chris Hemsworth, actor: Ideea că nu voi putea fi capabil să-mi amintesc viaţa pe care am avut-o sau pe soţia mea, pe copiii mei, este, probabil, una dintre cele mai mari frici ale mele.

Chris Hemsworth va finaliza filmările Mad Max Furiosa şi Limitless înainte de a lua o pauză

Deşi duce un stil de viaţă sănătos, are o dietă echilibrată şi face sport constant, vrea să îşi prioritizeze şi mai mult somnul şi sănătatea. Bunicul său suferă de Alzheimer şi se teme să nu ajungă în aceeaşi ipostază. Actorul vrea să-şi încurajeze şi fanii să fie echilibraţi, aşa că îi motivează prin antrenamentele pe care le postează periodic pe contul său de Instagram.

La acest moment, vrea să ducă la bun sfârşit producţiile pentru care a semnat deja un contract, cum ar fi Mad Max Furiosa şi Limitless. Apoi, starul a transmis că se va întoarce acasă, în Australia, unde îşi va petrece mai mult timp în compania celor 3 copii ai săi şi ai soţiei.

Alzheimer este o boală neurodegenerativă, care se manifestă prin tulburări de memorie, incapacitatea de a coordona mişcările, de a recunoaşte şi identifica obiectele și persoanele din jur.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Entertainment » Actorul Chris Hemsworth ia o pauză de la actorie. Starul din "Thor" are risc crescut de Alzheimer