Antena Meniu Search
x

Gest emoţionant al vedetei din Titanic. Kate Winslet a donat 19.500 de euro pentru a salva viaţa unei fetiţe de 12 ani

Actriţa Kate Winslet a donat 19.500 de euro unei mame din Scoţia, care se confruntă cu facturi la energie tot mai mari, din cauza costului de funcţionare a aparatului de susţinere a vieţii fiicei sale, scrie Sky News, citat de News.ro.

de Redactia Observator

la 13.11.2022, 09:51

Gest emoţionant al vedetei din Titanic
Kate Winslet a donat 19.500 de euro pentru a salva viaţa unei fetiţe de 12 ani - Profimedia

Fiica lui Carolynne Hunter, Freya, în vârstă de 12 ani, are probleme de sănătate grave şi dizabilităţi, este non-verbală şi oarbă şi are nevoie de oxigen tot timpul şi îngrijire la domiciliu.

Hunter, 49 de ani, din Tillicoultry, Scoţia, a lansat un apel pe GoFundMe la începutul acestei săptămâni pentru a fi ajutată la plata costurilor în creştere ale echipamentelor care o menţin în viaţă pe Freya, cum ar fi un aparat care îi monitorizează oxigenul şi ritmul cardiac.

Carolynne se confruntă cu o factură anuală estimată de 19.500 de euro

La câteva zile după campania, care avea un obiectiv de 22.800 de euro, a apărut o donaţie de 19.500 de euro marcată „Kate Winslet şi familia”, care s-a confirmat că a venit de la actriţă. Carolynne a spus că se confruntă cu o factură anuală estimată de 19.500 de euro în ianuarie 2023, în creştere faţă de cea de 10.200 de euro, în octombrie.

"Nu am cum să reduc consumul de energie în casa noastră. Fiica mea mai mare şi cu mine am stat în frig pentru a o menţine pe Freya în siguranţă şi confortabilă, asigurându-ne că toate nevoile ei medicale sunt îndeplinite, permiţându-mi în acelaşi timp să-mi ţin facturile cât mai mici posibil", a scris ea pe GoFundMe. Campania GoFundMe a strâns 23.200 de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Gest emoţionant al vedetei din Titanic. Kate Winslet a donat 19.500 de euro pentru a salva viaţa unei fetiţe de 12 ani