Antena Meniu Search
x

Video Berlinala 2024: Seară de vis pentru actorul de origine română Sebastian Stan: "Sunt mai mult decât recunoscător şi onorat"

Seară de vis pentru actorul de origine română Sebastian Stan la Festivalul de film de la Berlin. A primit Ursul de Argint pentru cel mai bun rol principal în comedia neagră "A Different Man". Este primul premiu european pentru starul născut la Constanţa, care are în vitrină multe trofee... americane. 

de Redactia Observator

la 25.02.2024, 21:13

Vezi și

La Berlinală, Sebastian Stan a devenit primul actor care câştigă premiul pentru rol principal de când categoria include şi femei şi bărbaţi. Pe scenă, nu a uitat să amintească de originile sale. 

  • Sebastian Stan, actor: Sunt mai mult decât recunoscător şi onorat să primesc această recunoaştere prestigioasă, la primul meu festival de film european. Pentru un băieţel din România acest lucru înseamnă foarte mult, aşa că vă mulţumesc. 

Sebastian Stan a jucat rolul unui bărbat care suferă de o boală gravă, care îi deformează chipul

Producţia de o oră şi 52 de minute a fost filmată în doar 22 de zile, în timpul pandemiei. Sebastian Stan a purtat o proteză specială pentru a intra în pielea personajului.

Pe acelaşi subiect
  • Sebastian Stan, actor: Este o poveste nu doar despre acceptare, identitate şi identitatea de sine, ci şi despre desfigurare şi dizabilitate, un subiect care a fost mult timp trecut cu vederea din cauza propriilor noastre prejudecăţi şi disconfort. 

Născut la Constanţa, în 1982, Sebastian Stan s-a mutat în Statele Unite când avea opt ani. Stabilit la New York împreună cu mama, a devenit cunoscut pentru rolurile sale din filmele cu super-eroi din seria Captain America. 

Odată cu faima, actorul român s-au obişnuit şi cu laudele criticilor

A fost nominalizat la Emmy şi Globurile de Aur şi a primit multe premii MTV. Presa a început să îl întrebe tot mai des despre România. 

Sebastian Stan şi-a mai adăugat un capitol de glorie când a jucat rolul lui Tommy Lee, fostul soţ al Pamelei Anderson. Acum, filmează o peliculă în care îl interpretează pe Donald Trump. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Entertainment » Berlinala 2024: Seară de vis pentru actorul de origine română Sebastian Stan: "Sunt mai mult decât recunoscător şi onorat"