Antena Meniu Search
x

Video Cannes 2023. Filmul lui Scorsese, cu Di Caprio şi De Niro, ovaţionat 10 minute. Mădălina Ghenea, apariţie incendiară pe covorul roşu

Cel mai aşteptat film de la festivalul de la Cannes de anul acesta, Killers of the Flower Moon, în regia lui Martin Scorsese, a avut premiera în weekend. Covorul roşu de la intrarea în Palatul Festivalurilor a fost plin de vedete, la evenimentul de neratat. O apariţie incendiară a avut românca Mădălina Ghenea. 

de Redactia Observator

la 22.05.2023, 20:33

Vezi și

Cu o rochie maro cu trenă, crăpată pe picior, Mădălina Ghenea a atras toate privirile la premiera filmului lui Martin Scorsese. Obișnuită cu lumina bliz-urilor, românca a cucerit imediat atenția fotografilor, iar imaginile cu ea au făcut înconjurul lumii.

Prezentarea peliculei "Killers of the Flower Moon", unul dintre cele mai aşteptate evenimente ale festivalului.

Prezentarea peliculei "Killers of the Flower Moon" a fost unul dintre cele mai aşteptate evenimente ale festivalului. Filmul îi aduce din nou împreună pe actorii preferaţi ai regizorului american, Leonardo di Caprio şi Robert de Niro. A fost ovaţionat aproape 10 minute.

Filmul este este inspirat de o poveste reală: masacrul tribului indian Osage, după descoperirea petrolului pe pământurile lor. Filmul a adus pe covorul roşu spetctaori celebri: actri'ele Cate Blanchett, Salma Hayek, Kirsten Dunst şi topmodelele Alessandra Ambrosio, Adriana Lima şi Naomi Campbell.

Pe acelaşi subiect

Eveniment șocant la Cannes

Unul dintre filmele cu mari şanse la Palm d`or anul acesta este Firebrand, o dramă istorică cu Jude Law şi Alicia Vikander în rolurile principale, care descrie domnia sângeroasă a regelui Henric al optulea.

La prezentarea filmului au participat Gigi Hadid, Carla Bruni, Marion Cotillard, iar cea mai spectaculoasă apariţie a fost considerată cea a fotomodelului Irina Shayk, fosta iubită a lui Cristiano Ronaldo şi Bradley Cooper.

A fost şi un eveniment şocant pe croazetă. O femeie îmbrăcată într-o rochie în culorile steagului Ucrainei a scos două recipiente cu sânge fals şi le-a turnat pe ea, în faţa mulţimii îngrozite. A fost imediat luată de paznici, dar gestul său i-a impresionat pe martori, vedete sau oameni simpli.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Entertainment » Cannes 2023. Filmul lui Scorsese, cu Di Caprio şi De Niro, ovaţionat 10 minute. Mădălina Ghenea, apariţie incendiară pe covorul roşu