Antena Meniu Search
x

Video Cannes 2023. Ultimul film din seria Indiana Jones a fost prezentat în cadrul festivalului. Harrison Ford, ovaţionat minute în şir

Ce loc mai bun pentru Indiana Jones să pună pălăria de aventurier în cui decât Festivalul de Film de la Cannes? Harrison Ford a prezentat ultimul film al celebrei serii de aventuri împreună cu partenerii de platou. Ceea ce nu ştia, era că o să primească un premiu onorific, pentru întreaga carieră. A fost ovaţionat minute în şir.

de Redactia Observator

la 19.05.2023, 21:46

Vezi și

La 80 de ani, cu o carieră de 50 de ani în cinematografie şi peste 30 de trofee în palmares, actorul american a fost mişcat până la lacrimi de premiul primit la Cannes. 

Harrison Ford, actor: Se spune că atunci când eşti pe moarte îţi vezi viaţa trecând prin faţa ochilor. Tocmai mi-a trecut şi mie, o mare parte a vieţii, nu toată. Viaţa mea a fost posibilă graţie minunatei mele soţii, care mi-a susţinut pasiunea şi visurile. Şi sunt recunoscător. 

Soţia actorului, Calista Flockhart, interpreta spumoasei Ally McBeal i a stat alături şi pe Croazetă. 

Indiana Jones 5, prezentat la Cannes 2023

Pe acelaşi subiect

Al cincilea film din seria Indiana Jones, Cadranul destinului, este primul care nu este regizat de Steven Spielberg, ci de James Mangold. Şi nici scenariul nu este scris de George Lucas. Cei care au lucrat cu Harrison Ford au numai cuvinte de laudă pentru profesionalism şi pentru caracterul său. Danezul Mads Mikklesen este personajul negativ din Indiana Jones, dar rivalitatea cu Harrison Ford este numai pe ecran. 

Mads Mikklesen, actor: Este un motiv pentru care este o legendă. Cred că este cel mai amabil om. Cel mai bun actor, foarte generos, îi face pe toţi să se simtă bine la filmare. A fost experienţa vieţii mele. Fantastic!

Dincolo de vedete, de strălucire, de scenă, de vizionări şi petreceri, festivalul de la Cannes este şi o platformă pentru ca vocile francezilor să fie auzite în întreaga lume. Un protest faţă de reforma pensiilor a fost organizat în faţa celui mai cunoscut hotel din oraş, Carlton. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Entertainment » Cannes 2023. Ultimul film din seria Indiana Jones a fost prezentat în cadrul festivalului. Harrison Ford, ovaţionat minute în şir