Antena Meniu Search
x

Video Cele mai așteptate filme din 2023. Ce francizele vor reveni în noul an pe marile ecrane

Pandemia a forțat industria cinematografică să-și regândească modul de funcționare, multe dintre proiectele de la Hollywood fiind amânate. Din fericire pentru fanii multor francize, anul 2022 a readus multe dintre aceste filme pe marile ecrane, iar anul viitor se anunță cel puțin la fel de palpitant. Deși doar câteva zile ne mai despart de 2023, criticii și publicul au deja câteva pelicule pe care le așteaptă cu interes.

de Redactia Observator

la 29.12.2022, 16:17

Vezi și

Anul 2023 începe în forţă cu lansarea thrillerului Megan, o producţie mult aşteptată ce are în centrul poveştii o păpuşă cu inteligenţă artficială.

"Aceasta este Megan

Bună Megan, sunt Cady."

Saga John Wick va continua şi în 2023. Legendarul asasin călătoreşte prin întreaga lume ca să-i înlăture pe cei mai de temut interlopi.

"Dacă câştigi, noi ne vom ţine de cuvânt. Îşi va recăpăta libertatea."

Super Mario va ajunge şi el în cinematografele din întreaga lume în 2023. Ne aduce noile aventuri ale unui erou... mai vechi, deja cunoscut şi îndrăgit atât de cei mici cât şi de cei mari.

"Bine, hai să o facem!"

Pe marile ecrane va reveni şi Barbie. De data aceasta însă, nu va fi un desen animat, ci un film în toată regula, cu Margot Robbie şi Ryan Gosling în rolurile principale.

Şi tot unul dintre cele mai aşteptate filme ale anului 2023 este fără îndoială şi prima parte din ultima producţie Furios şi Iute. Filmul va readuce în faţa publicului personajele bine cunoscute din franciza ce a cucerit o lume întreagă, plus noi personaje, interpretate de mari vedete precum Jason Momoa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Entertainment » Cele mai așteptate filme din 2023. Ce francizele vor reveni în noul an pe marile ecrane