Antena Meniu Search
x

Chris Evans s-a căsătorit cu o actriţă mai tânără cu 16 ani. Ceremonia restrânsă a avut loc la locuinţa lor, alături de alte staruri Marvel

Starul The Avengers, Chris Evans, s-ar fi căsătorit cu actriţa portugheză Alba Baptista într-o ceremonie intimă în fața familiei şi ai celor mai apropiaţi prieteni.

de Redactia Observator

la 11.09.2023, 10:56

Cei doi s-ar fi căsătorit în weekend, acompaniaţi de alte staruri Marvel, printre care Robert Downey Jr, Chris Hemsworth și Jeremy Renner, despre care se spune că ar fi fost prezenți, relatează Mirror.

Ceremonia a avut loc la casa perechii din Boston, iar oaspeții au primit instrucțiuni stricte în ziua nunţii. Cei prezenţi ar fi semnat contracte de confidenţialitate şi le-au fost confiscate telefoanele la sosire.

Cei doi şi-ar fi oficializat relaţia în luna ianuarie

Perechea a oficializat relația lor pentru prima dată în ianuarie, deși cei doi ar fi împreună de „peste un an”. Într-un videoclip care confirmă relația lor, Chris, în vârstă de 42 de ani, i-a arătat pe el și pe actrița portugheză încercând să se sperie reciproc.

În afară de postările de pe reţelele sociale, cuplul și-a ținut relația departe de ochii publicului în general. Actorul a fost cel care a împărtăşit o parte din momente cu fanii săi, înainte să îşi închidă contul de Instagram, când cei doi se aflau la schi sau vizionau aurora boreală împreună.

Alba este cel mai bine cunoscută pentru rolul ei din Mrs. Harris Goes to Paris și a fost numită Top 10 Breakout Stars din 2020 de la IMDb.

Starul The Avengers a mai avut relații în trecut cu actrițe precum Jenny Slate, Minka Kelly și Jessica Biel. Anul trecut, People a declarat că Chris este „cel mai sexy bărbat din lume” și a câștigat premiul pentru 2022.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Entertainment » Chris Evans s-a căsătorit cu o actriţă mai tânără cu 16 ani. Ceremonia restrânsă a avut loc la locuinţa lor, alături de alte staruri Marvel