Antena Meniu Search
x

Video Cum a reuşit Taylor Swift să devină prima cântăreaţă din istorie care ocupă întregul top 10 în Billboard Hot Songs 100. Melodia Anti-Hero a cucerit toată planeta

Taylor Swift îşi trece în palmares un record greu de egalat. Este prima cântăreaţă din istorie care ocupă toate locurile din Top Ten Bilboard în Statele Unite. Anti-Hero este hitul de pe primul loc, care a cucerit rapid toată planeta şi a acaparat inclusiv platformele sociale. Taylor Swift a lansat până acum nouă albume, are 11 premii Grammy şi un Emmy. 

de Redactia Observator

la 01.11.2022, 21:14

Cum a reuşit Taylor Swift să devină prima cântăreaţă din istorie care ocupă întregul top 10 în Billboard Hot Songs 100
Cum a reuşit Taylor Swift să devină prima cântăreaţă din istorie care ocupă întregul top 10 în Billboard Hot Songs 100 - Profimedia Images

Taylor Swift a intrat, luni, în istoria muzicii, devenind primul artist care a acaparat simultan toate cele zece locuri din topul melodiilor din SUA, după lansarea albumului său "Midnights", transmite AFP.

Situaţia a făcut ca piesa ei "Anti-Hero" să se lanseze pe primul loc în Billboard Hot 100. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Este pentru prima dată în istoria de 64 de ani a clasamentului când un singur artist a revendicat întregul top 10, a precizat Billboard. 

Ultimul artist care s-a apropiat a fost Drake, care a ocupat nouă dintre cele mai râvnite locuri în septembrie 2021. 

Midnights a fost lansat pe 21 octombrie

Swift şi-a lansat mult-aşteptatul album "Midnights" pe 21 octombrie, debutând, de asemenea, pe primul loc în topul Billboard, cu cea mai mare săptămână pentru o lansare de la "25" al lui Adele, în 2015. 

Lansarea celui de-al zecelea album al lui Swift a blocat Spotify timp de câteva ore, dar "Midnights" a stabilit totuşi un record ca fiind cel mai difuzat album într-o zi, potrivit platformei. 

Cele 13 melodii ale albumului spun "povestea a 13 nopţi nedormite împrăştiate de-a lungul vieţii mele", a declarat Swift. 

Împreună, ele formează "o imagine completă a intensităţii acestei ore mistificatoare şi nebuneşti". 

Ultimul album al lui Swift o arată revenind la pop şi amintindu-şi de unele dintre primele sale hituri, după ce două albume pandemice, "Folklore" şi "Evermore", s-au aplecat spre folk. 

De asemenea, pică în momentul în care artista de 32 de ani a obţinut un succes răsunător, deoarece îşi respectă promisiunea de a reînregistra primele şase albume pentru a putea controla drepturile asupra lor. 

Ea a lansat până acum două reînregistrări din cele şase albume ale sale: "Fearless" şi "Red". 

Swift mai are încă patru, după ce i s-a permis prin contract să înceapă acest proces în noiembrie 2020. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Entertainment » Cum a reuşit Taylor Swift să devină prima cântăreaţă din istorie care ocupă întregul top 10 în Billboard Hot Songs 100. Melodia Anti-Hero a cucerit toată planeta