Antena Meniu Search
x

Video Taylor Swift, acuzată de poluare după ce a zburat cu avionul ei privat de 170 de ori în acest an, deşi nu era în turneu

Ipocrizia celebrităţilor de la Hollywood are picioare scurte. În timp ce spun că vor să salveze planeta, se plimbă pe distanţe scurte cu avioanele private şi se fac responsabile pentru tone de emisii de dioxid de carbon. În topul celor mai poluatoare vedete sunt Oprah Winfrey, surorile Kardahsian şi cântăreaţa Taylor Swift.

Alexandra Paraschiv
de Alexandra Paraschiv

la 02.08.2022, 14:25

Vezi și

Are un talent uriaş, 11 statuete Grammy şi alte 300 premii, dar este şi prima în clasamentul starurilor care poluează. De la începutul anului, avionul cântăreţei Taylor Swif a făcut 170 de zboruri private, în ciuda faptului că artista nu a avut niciun turneu. Asta înseamnă peste 9.000 de tone de dioxid de carbon. Agentul personal al vedetei îi ia apărarea.

"Avionul lui Taylor este împrumutat deseori şi altor persoane. Nu este deloc corect să daţi vina pe ea pentru toate călătoriile", a transmis acesta.

Utilizatorii de pe Internet şi chiar fanii nu îi găsesc, în schimb, nicio scuză: "Faptul că Taylor Swift a contribuit cel mai mult la emisiile de dioxid de carbon este dezamăgitor"

Fostul boxer Floyd Mayweather o urmează în top, cu mai multe zboruri, dar mai puţine emisii: 7 000 de tone de dioxid de carbon.  Îl urmează îndeaproape rapperul Jay-Z, cu 136 de zboruri de la începutul anului. Vedeta profită la maximum de aeronava de lux, în valoare de 40 de milioane de dolari, care poate transporta până la 19 pasageri.

Pe acelaşi subiect

Kylie Jenner, în topul vedetelor care poluează planeta

Şi stilul de viaţă al familie Kardashian a scandalizat după ce Kylie Jenner a postat o fotografie pe reţelele sociale, în care vedeta apare alături de iubitul ei, rapperul Travis Scott, în faţa celor două aeronave de lux pe care le deţin.

În doar câteva minute, comentariile au curs în lanţ. Mulţi au numit-o ipocrită, iar alţii au acuzat-o că este un adevărat criminal climatic, mai ales după ultima călătorie cu Bombariderul "Kylie Air". Zborul ar fi durat doar 12 minute, o călătorie pe care ar fi putut să o facă la fel de uşor cu maşina.

Sora ei mai mare, Kim, apare şi ea în top, cu 57 de zboruri în avionul de 150 de milioane de dolari, decorat în interior cu finisaje de lux şi dotat cu două băi.

Celebrul regizor Steve Spielberg este pe locul şase în topul celebrităţilor care poluează planeta, în timp ce gazda preferată a vedetelor, Oprah Winfrey, se află pe locul nouă, cu o cantitate de 3500 de tone de dioxid de carbon. Rapperul Drake este şi el luat în vizor, din cauza unui zbor de 18 minute cu Boeing-ul său personalizat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Entertainment » Taylor Swift, acuzată de poluare după ce a zburat cu avionul ei privat de 170 de ori în acest an, deşi nu era în turneu